Μενού
  • Α-
  • Α+

Δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της η ηθοποιός Νάντια Κοντογεώργη στο πλατό του «Στούντιο 4» την Τετάρτη (15/6), αφού είναι το ίδιο πλατό όπου η ίδια την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν παρουσίαζε την εκπομπή «φλΕΡΤ», πάλι στην απογευματινή ζώνη της δημόσιας τηλεόρασης. 

Διαβάστε ακόμη: Tom Hanks: Ανησυχία για την υγεία του - Το βίντεο με το τρέμουλο στο χέρι

Έτσι, όταν η Νάνσυ Ζαμπέτογλου και ο Θανάσης Αναγνωστόπουλος τη ρώτησαν για το πώς της φάνηκε ο ρόλος της παρουσιάστριας, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ηθοποιός είχε ήδη συναντήσει πολλά γνώριμα πρόσωπα, ήταν αρκετά για να συγκινηθεί και να δακρύσει. 

«Ήταν μια εμπειρία σπουδαία. Μια εμπειρία που μου έδωσε καινούργιους φίλους», είπε αρχικά φανερά συγκινημένη η Νάντια Κοντογεώργη και δεν έκρυψε πως «Δεν ήξερα ότι θα συγκινηθώ, αλλά από την ώρα που έχω έρθει έχω δει τους ανθρώπους εδώ. Πέρασα πολύ ωραία. Είναι και το οικογενειακό κλίμα του καναλιού εδώ μάλλον». 

«Μπήκα χωρίς καμία γνώση σε σχέση με το πώς είναι μια εκπομπή, πώς είναι η καθημερινότητα στην τηλεόραση, πώς είναι να είσαι από την άλλη μεριά που δημιουργεί το πλαίσιο για τη συνέντευξη κι όχι ο άνθρωπος που οφείλει να αποκριθεί. Είναι διαφορετικό. Δεν τα έμαθα με τον εύκολο τρόπο. Μαθαίνεις πράγματα. Πολλές φορές δυσκόλευα τη ζωή μου περισσότερο απ' ότι χρειαζόταν», παραδέχτηκε η ίδια.

Τέλος, εξήγησε πως πάντα προσπαθούσε να προστατέψει τους καλεσμένους της και να μην τους φέρει σε δύσκολη θέση, καθώς ξέρει από πρώτο χέρι πώς είναι να καλείσαι να απαντήσεις σε ερωτήσεις κατά τη διάρκεια συνεντεύξεων, ενώ δε δίστασε να παραδεχτεί πως υπήρχαν και δύσκολοι καλεσμένοι.

«Υπήρχαν στιγμές που δεν καταλάβαινα. Έλεγα που το πάει. Έλεγα από που θα μου έρθει», είπε χαρακτηριστικά η Νάντια Κοντογεώργη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA