Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Παναγιώτης Κουμουνδούρος ήταν ο παίκτης που τελικά κατάφερε να γίνει ο επόμενος Ελληνας MasterChef, επειτα από ένα... μαραθώνιο μαγειρικών δοκιμασιών και 5,5 μήνες στις κουζίνες του MasterChef, κερδίζοντας τον τίτλο του MasterChef 2022, το τρόπαιο καθώς και το έπαθλο των 50.000 ευρώ, συγκεντρώνοντας συνολικά 58 βαθμούς, με την Καλλιόπη Μπεζαντέ να έρχεται δεύτερη, συγκεντρώνοντας 53 βαθμούς.

Διαβάστε ακόμη: Τελικός MasterChef 2022 - Παναγιώτης Κουμουνδούρος: Οι πρώτες δηλώσεις του νικητή - Τι θα κάνει με το έπαθλο

Καλλιόπη Μπεζαντέ: Η πρώτη ανάρτηση μετά το τέλος του MasterChef

https://www.instagram.com/p/Ce122lZK3Wj/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η φιναλίστ του MasterChef 2022 Καλλιόπη Μπεζαντέ, έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram λίγες ώρες μετά τον τελικό του διαγωνισμού και ανήρτησε ένα κολάζ με μία φωτογραφία από την παιδική της ηλικία και μία από το MasterChef, γράφοντας: «Η ζωή είναι ένα παιχνίδι! Πρέπει να κάνουμε αυτά που αγαπάμε πάντα με χαμόγελο και θα είμαστε νικητές, ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα! Ευχαριστώ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ που με στήριξε σε αυτό το υπέροχο ταξίδι των 5 μηνών. Ετοιμαστείτε για δυνατές γεύσεις και συγκινήσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA