Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα ένα συμβούλιο αποχώρησης παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης (16/6) οι τηλεθεατές του Survivor, με τον παίκτη που τελικά τσέκαρε το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα να είναι ο Γιώργος Ταλάντσεβ. Ο Σπύρος Μάρτικας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Στάθης Σχίζας κατάφεραν να παραμείνουν για ακόμη μία εβδομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ - «Επέζησε» ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε λοιπόν ότι από τον Αγιο Δομίνικο αποχωρεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο μεγάλος κερδισμένος και αυτού του συμβουλίου αποχώρησης, ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ του ελληνικού Survivor, που είχε μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, καθώς έχει παραμείνει στο παιχνίδι και τις 11 φορές που έχει τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

«Ο προκάτοχός μου έσπαγε ρολόγια, εγώ δεν ξέρω αν θα σπάσω το ρεκόρ», δήλωσε ο φαρμακοποιός λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος, αναφερόμενος στον γνωστό τραγουδιστή και πρώην παίκτη του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA