Μενού
  • Α-
  • Α+

Τσουνάμι συμπαράστης τα τελευταία 24ωρα προς την Δανάη Μπάρκα μετά το body shaming που έκανε η Αφροδίτη Λατινοπούλου σε βάρος της. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή ωστόσο είχε επιλέξει να κρατήσει αποστάσεις από το συγκεκριμένο θέμα και σήμερα, Παρασκευή (17/6) θέλησε να εξηγήσει τον λόγο. «Εμείς δεν ασχοληθήκαμε καθόλου με αυτό το θέμα της Λατινοπούλου, με αυτό το παραλήρημα το ρατσιστικό γιατί είμαι άνθρωπος που σε τέτοια θέματα δε θέλω να δίνω χώρο – σε αυτό είμαστε στην ίδια γραμμή όλοι…» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η πληρωμένη απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο σχόλιο για τα κιλά

Ο Κώστας Φραγκολιάς εκείνη την ώρα την διέκοψε λέγοντας «Ρατσιστικό γιατί;». «Ασε με λίγο να ολοκληρώσω, δεν ασχοληθήκαμε γιατί θεωρώ ότι όσο δίνεις χώρο σε τέτοια ζητήματα τα γιγαντώνεις. Ρατσιστικό γιατί δεν είναι δικαίωμά σου να σχολιάζεις τα κιλά, την εμφάνιση του οποιουδήποτε» απάντησε η παρουσιάστρια. «Μα δεν μίλησε για εικόνα, μίλησε για θέματα υγείας» είπε με τη σειρά του ο Κώστας Φραγκολιάς κάνοντας τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να αντιδράσει ενοχλημένη από την τοποθέτηση του συνεργάτη της.

«Χρησιμοποίησε μια εικόνα περνώντας κάποια μηνύματα και μου κάνει εντύπωση που εσύ έχεις αυτή την άποψη. Χρησιμοποίησε μια εικόνα που δε θα έπρεπε να ενδιαφέρει κανέναν η επιλογή του καθενός στο πόσο ζυγίζει, στο πως είναι, στο πως φαίνεται και χρησιμοποίησε αυτή την εικόνα για να γράψει ένα μανιφέστο για το αν αυτό είναι ένα πρότυπο που θα έπρεπε να επικοινωνείται. Ναι είναι ένα πρότυπο ότι μια κοπέλα που έχει παραπάνω κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό της, κάνει επιτυχία και ναι για μένα είναι πρότυπο» είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή και προχώρησε στο επόμενο θέμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA