Μενού
  • Α-
  • Α+

Θετική στον κορονοϊό βρέθηκε η Δανάη Μπάρκα, όπως έγινε γνωστό σήμερα στην έναρξη της εκπομπής «Πάμε Δανάη», με την παρουσιάστρια να εμφανίζεται στην εκπομπή μέσω Skype. Μετά τις αντιδράσεις με το ρατσιστικό σχόλιο της Αφροδίτης Λατινοπούλου και την απάντηση της παρουσιάστριας-ηθοποιού στο body shaming, η Δανάη Μπάρκα ανέφερε ότι νοσεί με κορονοϊό και για αυτόν τον λόγο απουσιάζει από την εκπομπή της.

Διαβάστε ακόμη: Αφροδίτη Λατινοπούλου: Η πληρωμένη απάντηση της Δανάης Μπάρκα στο σχόλιο για τα κιλά

Η ίδια εμφανίστηκε μέσω skype στο «Παμε Δανάη» και είπε χαρακτηριστικά: «Πέρασα πολύ ωραία στην Μύκονο και δεν θέλω να κακολογίσω το νησί. Είναι κάτι που υπάρχει παντού σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στην Μύκονο. Να είμαστε προσεκτικοί. Εχτές έκανα δύο τεστ και βγήκαν αρνητικά, αλλά σήμερα το πρωί βγήκε θετικό. Πρέπει να προσέχουμε όσοι ερχόμαστε σε επαφή με μεγάλους ανθρώπους, να ελέγχουμε πριν δούμε ανθρώπους που μπορεί να κινδυνεύουν. Ηθελα να πάω στη γιαγιά μου κι έκανα τεστ. Ας έχουμε το νου μας», είπε, μεταξύ άλλων, η Δανάη Μπάρκα.

Να σημειωθεί ότι στο στούντιο της εκπομπής βρέθηκε ο Κώστας Τσουρός για να συμπληρώσει την ομάδα, ενώ ο Αρης Καβατζίκης είχε χρέη παρουσιαστή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA