Μενού
  • Α-
  • Α+

Ακόμα ένα συμβούλιο αποχώρησης παρακολούθησαν το βράδυ της Πέμπτης (16/6) οι τηλεθεατές του Survivor, με ένα από τα φαβορί του reality επιβίωσης να αποχωρεί από το παιχνίδι. Ο λόγος για τον Γιώργο Ταλάντσεβ, ο οποίος τσέκαρε το εισιτήριο της επιστροφής για την Ελλάδα . Ο Σπύρος Μάρτικας, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και ο Στάθης Σχίζας κατάφεραν να παραμείνουν για ακόμη μία εβδομάδα στο παιχνίδι επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ - «Επέζησε» ξανά ο Σπύρος Μαρτίκας

Ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε λοιπόν ότι από τον Αγιο Δομίνικο αποχωρεί ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ένα από τα μεγάλα φαβορί του παιχνιδιού, με τον Σπύρο Μαρτίκα να είναι ο μεγάλος κερδισμένος και αυτού του συμβουλίου αποχώρησης, ο οποίος κατάφερε να «σπάσει» το ρεκόρ του ελληνικού Survivor, που είχε μέχρι τώρα ο Τριαντάφυλλος, καθώς έχει παραμείνει στο παιχνίδι και τις 11 φορές που έχει τεθεί στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού.

https://www.instagram.com/p/Ce4dZXfMC1Y/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Survivor: Με πόσα χρήματα αποχώρησε ο Γιώργος Ταλάντσεβ

Ο Γιώργος Ταλάντσεβ ήταν ένας από τους παίκτες που μπήκαν στο παιχνίδι στα μέσα Φεβρουαρίου και παρέμεινε στον Αγιο Δομίνικο για περίπου 16 εβδομάδες, συγκεντρώνοντας ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσό.

Σύμφωνα με τα ποσά που έχουν διαρρεύσει, ο Γιώργος Ταλάντσεβ έπαιρνε 1.000 ευρώ την εβδομάδα, συνεπώς, έλαβε περίπου 16.000 ευρώ για τη συμμετοχή του στο Survivor 2022.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA