Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας με τους συνεργάτες τους στην εκπομπή «το Πρωινό» αναφέρθηκαν στην επίμαχη ανάρτηση της Αφροδίτης Λατινοπούλου και το body shaming που έκανε στη Δανάη Μπάρκα, ενώ σχολίασαν και την ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μπογδάνου για την παρουσιάστρια του Mega. Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της συζήτησης, αναφέρθηκε στα δημοσιεύματα που είχαν γραφτεί στο παρελθόν για τα κιλά του και επαίνεσε το κοινό που υποστήριξε τη Δανάη Μπάρκα

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: «Μεγαλοστέλεχος καναλιού απέρριψε δημοσιογράφο γιατί ήταν χοντρή»

«Να μιλήσω κι εγώ, ως παθών, ως άνθρωπος που έχω παραπάνω κιλά και δικάζομαι καθημερινά στον δρόμο από τους ανθρώπους που με βλέπουν. Εγώ χαίρομαι πάρα πολύ για το κύμα υποστήριξης που δέχεται η Δανάη Μπάρκα. Προφανώς, όλοι οι λογικοί άνθρωποι είμαστε μαζί της. Ήταν τελείως ατυχές και άστοχο να βλέπεις έναν άνθρωπο που αισθητικά δεν σου αρέσει και να τον σχολιάζεις. Αλλά αυτό γίνεται προς όλους και όλες. Να μην γίνεται λοιπόν, επιλεκτικά, μόνο για τη Δανάη Μπάρκα», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας.

«Όταν με τρόλαρε εμένα περιοδικό και έβαλε άλλο σώμα με άλλο κεφάλι για να μου κάνει πλάκα, δεν είδα να έχει κανείς την ευαισθησία να πει δημόσια ότι είναι ανήθικο να κοροϊδεύουμε έναν άνθρωπο, που είναι παχύσαρκος», τόνισε.

«Όταν υπήρξε εφημερίδα με εξώφυλλο "ο Λιάγκας είναι χοντρός", δεν βγήκε κανείς να πει ότι είναι λάθος. Κανένας. Τώρα, μπράβο για την ευαισθησία που δείχνουμε όλοι μας για τη Δανάη Μπάρκα, συμφωνώ και προσυπογράφω, αλλά να τη δείχνουμε και σε άλλους αυτή την ευαισθησία, όχι επιλεκτικά. Αυτό λέω μόνο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA