Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός Asia Express είναι η Ρασέλ και η μητέρα της επειδή παραβίασαν κάποιους από τους κανόνες του ταξιδιωτικού παιχνιδιού. Η είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εκπομπή "Open Weekend", ωστόσο, δεν εξακριβώθηκε ο κανόνας τον οποίον δεν υπάκουσαν μητέρα και κόρη, οι οποίες βρίσκονται επέστρεψαν στην Ελλάδα. Στην Ελλάδα βρίσκονται επίσης ο Γιώργος Μαυρίδης με τη σύζυγό του, Κρίστη Καθάργια, οι οποίοι σύμφωνα με την εκπομπή αποχώρησαν κανονικά από το παιχνίδι.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Τι ποσά έχουν συγκεντρώσει οι παίκτες - Ο Αρης Σοϊλέδης στην κορυφή με εξαψήφιο αριθμό

Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, τα αυστηρά συμβόλαια που έχουν υπογράψει οι παίκτες, διαφέρουν από ζευγάρι σε ζευγάρι, ενώ περιλαμβάνουν πρόστιμο πολλών χιλιάδων ευρώ στους παίκτες αν αποχωρήσουν οικειοθελώς ή αν παραβιάσουν τους κανόνες.

Τα πρόστιμα ξεκινούν από 20.000 ευρώ και φτάνουν τις 50.000 ευρώ, ανάλογα με το ζευγάρι, ενώ, επίσης, υπάρχει ρήτρα για την περίπτωση που οι παίκτες μιλήσουν οπουδήποτε πριν την αποχώρησή τους. Να σημειωθεί ότι η παραγωγή είχε φροντίσει εκ των προτέρων να βάλει αναπληρωματικούς παίκτες.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA