Μενού
  • Α-
  • Α+

Για... γερά νεύρα είναι και το αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τις ίντριγκες να παίρνουν... φωτιά όσο το παιχνίδι επιβίωσης πλησιάζει στο τέλος του. Οι επτά εναπομείναντες παίκτες οδηγούνται σε έναν στίβο μάχης που απαιτεί ταχύτητα, προκειμένου να κερδίσουν την πρώτη ασυλία, ενώ τα spoiler μιλούν για την απόλυτη ανατροπή στον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση. Όπως είδαμε στο trailer του Survivor, όλοι οι παίκτες έχουν αρχίσει τα παιχνίδια στρατηγικής ειδικά από τη στιγμή που το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, έχει γίνει ατομικό. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor Trailer: «Μάχη» για την ασυλία, γκρίνια για τις στρατηγικές - Κόντρα Σταυρούλας - Αρη στο Συμβούλιο

Στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι επιβίωσης το βράδυ της Δευτέρας (20/6), όπως βλέπουμε και στο trailer, οι επτά εναπομείναντες παίκτες θα δώσουν σκληρή μάχη για την ασυλία, ενώ λίγο νωρίτερα οι τηλεθεατές θα παρακολουθήσουν και τις συζητήσεις για τις νέες... κλίκες στην παραλία.

Οι ίντριγκες δεν θα λείψουν ούτε από το νέο επεισόδιο του Survivor, με τον Σπύρο Μαρτίκα να γίνεται για ακόμη μια φορά «κόκκινο πανί», ενώ στο του νησιού θα υπάρξει τεράστια ένταση με τον Αρη Σοϊλέδη, κατά του οποίου θα μιλήσει και η Σταυρούλα Χρυσαείδη.

Survivor: Αυτός ο παίκτης κερδίζει απόψε την πρώτη ασυλία - Ανατροπή με τον υποψήφιο προς αποχώρηση

Ο Αρης Σοϊλέδης ωστόσο φαίνεται να υπερέχει εναντίον των άλλων παικτών, καθώς μετά τη χθεσινή νίκη του, κερδίσει απόψε και την ασυλία. Οσο για τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση, εδώ τα spoiler δίνουν την απόλυτη ανατροπή, καθώς πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση θα είναι η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA