Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή και η Κατερίνα Καινούργιου βρέθηκαν το απόγευμα της Δευτέρας (20/6), στη φιλανθρωπική επίδειξη μόδας του Βασίλη Ζούλια, παραχωρώντας κοινές δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες. Οι δύο παρουσιάστριες εμφανίστηκαν ευδιάθετες στον φακό, με την Κατερίνα Καινούργιου να αποκαλύπτει πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στην εκπομπή της, ενώ απάντησε θετικά και σε μία ενδεχόμενη συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα.

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: «Ο Ανδρέας Μικρούτσικος συνεχίζει του χρόνου - Μακάρι να επιστρέψει ο Γκουντάρας»

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή το πρωί της Τρίτης (21/6) έπαιξε τα συγκεκριμένα πλάνα στην εκπομπή της και θέλησε να τοποθετηθεί για τη φημολογούμενη κόντρα με την Κατερίνα Καινούριου.

Η παρουσιάστρια του Happy Day δήλωσε: «Όσο για την Κατερίνα Καινούργιου, την είδα πολύ χαλαρή, πολύ ωραία ντυμένη. Την ώρα που ήρθε η Κατερίνα για δηλώσεις κι εγώ μόλις είχα πάει, με είδε και μου λέει θες να κάνουμε μαζί δηλώσεις και της λέω εννοείται και φωτογραφηθήκαμε και μαζί. Κι έτσι, σταματήσαμε να τροφοδοτούμε έναν αστικό μύθο ότι είχαμε κάποια κόντρα μεταξύ μας όταν ήρθε στον Alpha. Γιατί να μην αποδομηθούν κάποια πράγματα;», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA