Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας της εβδομάδας στο Survivor θα κρίνει πολλά. Κάποιοι παίκτες φοβούνται μια πιθανή υποψηφιότητά τους οπότε θα δώσουν σώμα και ψυχή για να την αποφύγουν στο αγώνισμα το βράδυ της Τρίτης (21/6). Σύμφωνα με το spoiler και τη δεύτερη ασυλία της εβδομάδας θα κερδίσει ο Αρης Σοϊλέδης, ο οποίος αίνεται ότι δεν έχει αντίπαλο και ότι έχει φορτσάρει για τον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor Trailer: Αιχμές Μαρτίκα για συμπαίκτες του - Μάχη για τη 2η ασυλία

Στη συνέχεια και οι επτά παίκτες θα βρεθούν στο συμβούλιο του νησιού για να αποφασίσουν ποιος θα είναι ο επόμενος υποψήφιος ή η επόμενη υποψήφια προς αποχώρηση. Το κλίμα μεταξύ τους μόνο ήρεμο δεν είναι αφού ξεσπά νέα κόντρα ανάμεσα στον Σπύρο Μαρτίκα και τη Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου. Τι είναι αυτό που πυροδότησε τη μεταξύ τους διαμάχη;

Υπενθυμίζεται ότι στον τάκο έχει βρεθεί από τη Δευτέρα (20/6) η Ασημίνα και σήμερα στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού θα δοθεί η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, παρόλο που οι περισσότεροι πίστευαν πως αφού δεν βγήκε ο Σπύρος Μαρτίκας χθες υποψήφιος, αυτό θα συμβεί σήμερα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA