Μενού
  • Α-
  • Α+

Για μια ακόμα φορά υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor βρέθηκε η Ασημίνα Χατζηανδρέου στο πρώτο συμβουλίου του νησιού που έλαβε χώρα το βράδυ της Δευτέρας. Στο επεισόδιο της Τρίτης (21/6) του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, η 22χρονη ποδοσφαιρίστρια δεν έκρυψε την έντονη ενόχληση της.

Τόσο μιλώντας στον καλό της φίλο και συμπαίκτη, Άρη Σοϊλέδη όσο μιλώντας και στην κάμερα του Survivor, η Ασημίνα Χατζηανδρέου απασφάλισε κατά των παικτών που την ψήφισαν!

«Στο χθεσινό συμβούλιο βγήκα υποψήφια για τέταρτη φορά στους έξι μήνες που είμαι εδώ. Το πήρα χιουμοριστικά γιατί ήταν λες και έκαναν α, μπε, μπα, μπλομ στο ποιον θα βγάλουν και ο κλήρος έπεσε σε μένα! Το αποκορύφωμα ήταν ότι ενώ έχω ψηφιστεί και ενώ βρίσκομαι για άλλη μια φορά σε αυτή τη δύσκολη θέση, λίγο πριν τον τελικό, γυρνώντας στην καλύβα μας ειπώθηκε ότι παραμένω στο Survivor λόγω του συντρόφου μου» τόνισε, μέσα σε όλα, η Ασημίνα Χατζηανδρέου.

«Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι άνθρωποι πόση κακία έχουν μέσα τους. Συγκεκριμένα αυτή τη φράση την είπε η Σταυρούλα! Εύχομαι πραγματικά να βλέπει αυτή τη συνέντευξη ο Χρήστος. Στην επόμενη μου ψηφοφορία να μην δώσει ούτε ένα ευρώ! Το λέω μέσα από την καρδιά μου και ο μόνος κόσμος που θα με στηρίξει να είναι πραγματικά αυτός που έχει ταυτιστεί μαζί μου. Ήταν άσχημο, δεν έχω πει ποτέ κακία για άνθρωπο εκεί έξω και κάποιοι εδώ μέσα το κάνουν με πολύ άσχημο τρόπο αλλά να είναι σίγουροι ότι θα τους γυρίσει μπούμερανγκ» συμπλήρωσε η παίκτρια και υποψήφια προς αποχώρηση από το Survivor.

Πράγματι από το μοντάζ παίχτηκε η συζήτηση του Σπύρου με τη Σταυρούλα, η οποία του μετέφερε τα λόγια της Ασημίνας ότι πάει να μπει στο Γαλάτσι (στον τελικό) από την πίσω πόρτα επειδή δεν έχει ψηφιστεί παρά μόνο μία φορά. «Ποια το λέει αυτό, η Ασημίνα που έχει τον Δάντη “βιτρίνα” για να τη στηρίζουν;» ήταν η… κατινιά του Μαρτίκα. «Εγώ δεν έχω πλούσιο άντρα για να με πληρώνει και δεν θέλω να με πληρώνει» ήταν το σεξιστικό σχόλιο της Σταυρούλας.

Και όλα αυτά την ίδια ώρα που στο κιου ο Σπύρος Μαρτίκας αναρωτιόταν ποιος αξίζει να φτάσει τελικά στον τελικό του Survivor, αφήνοντας υπόνοιες για κάποιους συμπαίκτες του. Ο καλύτερος αγωνιστικά ή ο πιο αξιοπρεπής, κάνοντας λόγο για χαρακτήρες που επιλέγει ο κόσμος, για ήθος και αξιοπρέπεια.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA