Μενού
  • Α-
  • Α+

Ανατροπές και εντάσεις θα υπάρξουν και στο αποψινό επεισόδιο του Survivor, με τους παίκτες να δίνουν μάχη για την τρίτη ασυλία της εβδομάδας, ενώ η κόντρα της Ασημίνας Χατζηανδρέου με την Σταυρούλα Χρυσαειδή με φόντο τη σχέση της πρώτης με τον Χρήστο Δάντη να φουντώνει. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor Trailer: Εξαλλη στο συμβούλιο η Ασημίνα - «Λένε ότι ο Δάντης σπρώχνει λεφτά για να μείνω εδώ μέσα»

Στο σημερινό επεισόδιο, οι παίκτες θα έρθουν σε αντιπαράθεση στο συμβούλιο του νησιού, με την Ασημίνα να τονίζει, όπως βλεπουμε και στο trailer, «λένε ότι σπρώχνει λεφτά για να μείνω εδώ μέσα. Μπορούμε να μην μιλάμε για ανθρώπους που δεν είναι εδώ; Δεν θέλω να μιλήσω για αυτόν τον άνθρωπο». Νωρίτερα θα παίξουν για τον τρίτο -και πολύ σημαντικό- αγώνα ασυλίας της εβδομάδας. Ο Αρης Σοϊλέδης είναι ασφαλής, καθώς κατέκτησε δύο ατομικές ασυλίες και έτσι δεν μπορεί να ψηφιστεί.

Σύμφωνα με το spoiler που έρχεται από τον Αγιο Δομίνικο, ο Νίκος Γιάννης είναι εκείνος που κατακτά την ατομική ασυλία σήμερα, βγαίνοντας εκτός ψηφοφορίας. Τέλος, όπως όλα δείχνουν, στη διάθεση του τηλεοπτικού κοινού θα βρεθούν μαζί με την Μαίη και την Ασημίνα, η Σταυρούλα και ο Σπύρος.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA