Μενού
  • Α-
  • Α+

Λίγο πριν το μεγάλο φινάλε της 7ης Ιουλίου, οι Άγριες Μέλισσες ολοκληρώνουν σιγά – σιγά τον τηλεοπτικό τους κύκλο, μετά από τρεις σεζόν που καθήλωσαν το τηλεοπτικό κοινό. Το φινάλε της αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1 όπως είναι αναμενόμενο θα είναι δραματικό και θα δούμε πολλές συγκλονιστικές σκηνές.

Μια από αυτές, σύμφωνα με τα spoiler που κυκλοφορούν είναι πως θα υπάρξει μια ένοπλη μάχη στο βουνό και εκεί τουλάχιστον δυο από τους πρωταγωνιστές θα βρουν τραγικό θάνατο.

 Όταν ο Μεγαρίτης αποδράσει από τη φυλακή, θα απαγάγει την Αιμιλία και θα την κλείσει σε ένα σπίτι στο βουνό. Στόχος του είναι να εκδικηθεί την Ζωή, με κάθε τρόπο. Η Αιμιλία θα υποφέρει στα χέρια του και αυτός που θα αναλάβει να τα βάλει με Μεγαρίτη θα είναι ο άλλοτε συνεργάτης του: Ο ασφαλίτης Παράσχος Ντούνιας!

Ο Ακύλας, όμως, δεν θα είναι εύκολο θύμα αφού θα έχει καταφέρει να φτιάξει ξανά έναν στρατό από φανατικούς ακροδεξιούς – παρακρατικούς οι οποίοι θα τον υπακούουν τυφλά.

Έτσι πάνω σε εκείνο το βουνό θα γίνει μια φοβερή ένοπλη μάχη στην οποία θα εμπλακούν τόσο ο Πέτρος Ορφανίδης, ο Ζάχος Λυκογιάννης αλλά και ο χωροφύλακας Άγγελος Φαναριώτης. Η μάχη θα είναι σκληρή και θα διαρκέσει πολλές ώρες. Στο τέλος της, σύμφωνα, πάντα με τα spoilers, πολλοί θα είναι αυτοί που θα χάσουν τη ζωή τους. Ανάμεσα σε αυτούς ο Ζάχος Λυκογιάννης και ο Παράσχος Ντούνιας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA