Μενού
  • Α-
  • Α+

Στην τελική του ευθεία έχει μπει πλέον το Survivor από το οποίο θα υπάρξουν δύο αποχωρήσεις αυτή την εβδομάδα, όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (26/6) προκειμένου να προκύψει η τελική τετράδα που θα πάει στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Στην Ελλάδα ο Ατζούν τον Ιούλιο - Τρέχει για να βγει Σεπτέμβριο το Survivor All Star

«Η κάθε ομάδα έχει τη δική της λογική και στρατηγική. Είναι απόλυτα λογικό στο σημείο που βρισκόμαστε να μπαίνει η στρατηγική στη μέση», θα πει ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος θα κινηθεί στη προσωπική του συνέντευξη και ο Νίκος Γιάννης, λέγοντας πως «στο σημείο που έχουμε φτάσει θα βγάλεις στον τάκο τα άτομα που θεωρείς ότι μπορεί να αποχωρήσουν και να μην τους βρεις μπροστά σου στα επόμενα βήματα».

Με τη σειρά της η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα χαρακτηρίσει την αποψινή ψηφοφορία την πιο «κρίσιμη», εξηγώντας πως «όποια ομάδα παραμείνει κατά πλειοψηφία θα κάνει κουμάντο και πάει Γαλάτσι». 

Ένας ακόμα απαιτητικός στίβος μάχης περιμένει τους εναπομείναντες έξι παίκτες, οι οποίοι θα διεκδικήσουν και απόψε σε ατομικό επίπεδο την ασυλία, ενώ να θυμίσουμε ότι στο επεισόδιο της Κυριακής (26/6) δύο ήταν οι παίκτες που βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση, η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA