Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά την αποχώρηση του Σπύρου Μαρτίκα, το Survivor έχει μπει πια για τα καλά στην τελική του ευθεία και οι έξι παίκτες του Survivor θα αγωνιστούν και απόψε Δευτέρα (27/6) για την ατομική ασυλία, θέλοντας όλοι να κερδίσουν μια θέση στον τελικό του ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από τον Αγιο Δομίνικο

Ωστόσο, κάποιοι θα αποχωρήσουν νωρίτερα και όπως ανακοίνωσε ο Γιώργος Λιανός στο επεισόδιο της Κυριακής (26/6), αυτή την εβδομάδα θα έχουμε δύο αποχωρήσεις. Ήδη από το Συμβούλιο του Νησιού προέκυψαν - λόγω ισοψηφίας - δύο υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση: η Μαίη Εμμανουηλίδου και ο Νίκος Γιάννης

Οι έξι παίκτες θα αγωνιστούν και απόψε για την ατομική ασυλία και σύμφωνα με τα spoilers, το σερί νικών του Άρη Σοϊλέδη θα σπάσει από τον Νίκο Γιάννη, ο οποίος και θα νικήσει απόψε. Βέβαια, δεδομένου ότι είναι ήδη υποψήφιος για αποχώρηση, αυτή η νίκη πρακτικά δεν του προσφέρει κάποια προστασία.

Όσον αφορά την ψηφοφορία που θα πραγματοποιηθεί στο Συμβούλιο του Νησιού, βάσει των spoilers, θα έχουμε και απόψε ισοψηφία με αποτέλεσμα να έχουμε όχι έναν, αλλά άλλους δύο υποψήφιους παίκτες προς αποχώρηση: τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Άρη Σοϊλέδη.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA