Μενού
  • Α-
  • Α+

Διπλή αποχώρηση θα έχουμε αυτή την εβδομάδα στο Survivor, το οποίο σιγά σιγά οδηγείται προς το τέλος του για τη φετινή σεζόν και ένας παίκτης αναμένεται να αποχωρήσει από το ριάλιτι επιβίωσης στο επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε Τρίτη (28/6).

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε την ατομική ασυλία και ήρθαν όλα «τούμπα» στις υποψηφιότητες

Υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι η Θωμαΐς Εμμανουηλίδου, ο Νίκος Γιάννης, η Σταυρούλα Χρυσαειδή κι ο Άρης Σοϊλέδης, παίκτες που αν μη τι άλλο είναι όλοι τους δυνατοί στο αγωνιστικό κομμάτι. 

Πριν, όμως, φτάσουμε στο Συμβούλιο του Νησιού όπου ο Γιώργος Λιανός θα ανακοινώσει ποιος ή ποια αποχωρεί, οι έξι παίκτες θα αγωνιστούν για ένα από τα τελευταία έπαθλα του φετινού Survivor, το οποίο θα είναι αρκετά διασκεδαστικό.

Όποιος νικήσει τον αποψινό αγώνα θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μαζί του μερικούς συμπαίκτες του και όλοι μαζί να οδηγήσουν buggies, αλλά και να απολαύσουν ένα πλούσιο δείπνο.

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers, ο Άρης Σοϊλέδης θα κερδίσει το αποψινό έπαθλο και θα πάρει μαζί του την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τη Μαίη Εμμανουηλίδου και πιθανότατα και τον Στάθη Σχίζα.

Τέλος, όσον αφορά τον παίκτη που αποχωρεί απόψε από το Survivor, τα spoilers θέλουν να φεύγει ο Νίκος Γιάννης απόψε από το ριάλιτι επιβίωσης  

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA