Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε την ασυλία στο επεισόδιο του Survivor που προβλήθηκε τη Δευτέρα (27/6), αλλά δεδομένου ότι ήταν ήδη υποψήφιος προς αποχώρηση, μπορούσε απλά να προστατέψει έναν συμπαίκτη του. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Ο Νίκος Γιάννης κέρδισε την ατομική ασυλία και ήρθαν όλα «τούμπα» στις υποψηφιότητες

Η απόφασή του να προστατέψει τον Στάθη Σχίζα και όχι τη Σταυρούλα Χρυσαειδή εξέπληξε τους πιο πολλούς παίκτες με την ίδια να μην κρύβει τη δυσαρέσκειά της δεδομένου ότι οι δύο τους έχουν γίνει πολύ καλοί φίλοι μέσα στο παιχνίδι. Στο αποψινό επεισόδιο η παίκτρια δεν μπορούσε να μη σχολιάσει την απόφαση του Νίκου Γιάννη.

«Οι περισσότεροι - ακόμα και τα παιδιά - ξαφνιάστηκαν με αυτό. Εμένα μου είχε κάνει μια νύξη πιο πριν και μου είπε πως το σκεφτόταν. Του είχα πει και εγώ αυτά που με προβλημάτισαν κι εν τέλει αποφάσισε να το κάνει, όπως ήθελε εκείνος. Εγώ ένιωσα απογοητευμένη εκείνη τη στιγμή γιατί επιβεβαιώθηκε μια υποψία που είχα. Ένιωσα λίγο άσχημα γιατί είπε ο Στάθης είναι δυνατός στον τάκο και προτιμάει να είναι με κάποιον πιο αδύναμο στον τάκο. Αυτό με ενόχλησε πάρα πολύ εκείνη τη στιγμή και του το είπα και χθες μετά το Συμβούλιο», είπε αρχικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

Τέλος, αναγνώρισε πως η στρατηγική είναι προτεραιότητα των περισσοτέρων - αν όχι όλων των- παικτών σε αυτό το κρίσιμο σημείο του παιχνιδιού, αλλά δεν έκρυψε και την πικρία της για τη στάση του Νίκου Γιάννη. 

«Πιστεύω ότι σε αυτό το σημείο όλοι παίζουμε λίγο στρατηγικά. Έπαιξε στρατηγικά, αφού θεωρεί ότι ο Στάθης είναι πιο δυνατός στο κοινό από εμένα και σαφώς έβαλε τη φιλία λίγο πιο κάτω από τη στρατηγική. Εδώ που είμαστε, μάλλον πρέπει να τα περιμένουμε όλα. Δεν μπορώ να πω ότι σε ένα βράδυ το ξεπέρασα. Σήμερα είμαι λίγο καλύτερα που μιλήσαμε, αλλά δεν μπορώ να πω ότι ξαφνικά μου πέρασαν όλα», τόνισε η Σταυρούλα Χρυσαειδή.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA