Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πρώτη αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor πραγματοποιήθηκε το βράδυ τη Τρίτης (28/6) με τον Νίκο Γιάννη να είναι αυτός που ψηφίστηκε από το κοινό για να φύγει από τον Άγιο Δομίνικο.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σπύρος Μαρτίκας: «Η Βρισηίδα έρχεται με εισιτήριο χωρίς επιστροφή» - Τι είπε για τον Χρήστο Δάντη

Απόψε οι παίκτες θα αγωνιστούν και πάλι για την ασυλία, ενώ στο Συμβούλιο του Νησιού θα ψηφίσουν τον πρώτο παίκτη προς αποχώρηση. Θα ακολουθήσει αύριο ένας ακόμα αγώνας ασυλίας και μετά θα μάθουμε ποιος είναι ο παίκτης που θα μείνει εκτός ημιτελικού. 

Ο στίβος της μάχης του αποψινού επεισοδίου θα είναι και αυτός ιδιαίτερα απαιτητικός και οι πέντε εναπομείναντες παίκτες θα χρειαστεί να συγκεντρώσουν όλες τις δυνάμεις τους για να κερδίσουν την πολυπόθητη ασυλία. 

Σύμφωνα λοιπόν με τα spoilers, ο Άρης Σοϊλέδης θα είναι αυτός που για ακόμα μία φορά θα κερδίσει την ατομική ασυλία και θα πάει ήσυχος στο Συμβούλιο του Νησιού, ενώ η Σταυρούλα Χρυσαειδή θα βγει πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από την κάλπη. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA