Μενού
  • Α-
  • Α+

Ένα βήμα πριν τον ημιτελικό του Survivor οι πέντε παίκτες είναι χωρισμένοι σε δύο στρατόπεδα με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή και τον Στάθη Σχίζα να είναι από τη μία μεριά και την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τη Μαίη Εμμανουηλίδου και τον Άρη Σοϊλέδη από την άλλη. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Συγκλόνισε ο Άρης Σοϊλέδης για τους θανάτους στην οικογένειά του – Λύγισαν οι συμπαίκτες του

«Είναι πολύ κρίσιμο σημείο, είμαστε πέντε, μόνο τέσσερις θα πάνε στο Γαλάτσι» θα πει η Σταυρούλα Χρυσαειδή σε συζήτησή της με τον Στάθη Σχίζα, ενώ στην προσωπική της συνέντευξη η Ασημίνα Χατζηανδρέου θα ξεκαθαρίσει πως «δε θέλουμε σε καμία περίπτωση ένα από τα δύο παιδιά να κερδίσει την ασυλία», εννοώντας Στάθη και Σταυρούλα. 

Ο στίβος μάχης όπου απόψε Πέμπτη (30/6) οι παίκτες θα αγωνιστούν για τη δεύτερη ασυλία  θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, αλλά το αγώνισμα θα διακοπεί όταν ο Άρης Σοϊλέδης θα τραυματιστεί και θα πέσει στο έδαφος, προκαλώντας πανικό στους συμπαίκτες του. Μην ξεχνάμε ότι μια ανάσα πριν τον τελικό είναι η χειρότερη στιγμή για κάποιο σοβαρό τραυματισμό για οποιονδήποτε παίκτη, αφού μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. 

Στη συνέχεια στο Συμβούλιο του Νησιού οι παίκτες θα ψηφίσουν τον δεύτερο υποψήφιο προς αποχώρηση παίκτη, με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή να είναι ήδη η πρώτη υποψήφια από τη χθεσινή ψηφοφορία με τρεις ψήφους έναντι δύο ψήφων που συγκέντρωσε η Ασημίνα Χατζηανδρέου.  

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA