Μενού
  • Α-
  • Α+

Αυλαία έριξε το The 2Night Show για τη φετινή σεζόν με καλεσμένους συντελεστές από τη σειρά «Άγριες Μέλισσες» και στο τέλος της εκπομπής ο Γρηγόρης Αρναούτογλου θέλησε να κάνει έναν απολογισμό της χρονιάς. 

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Ο Λευτέρης Χαρίτος αποκάλυψε τι θα δούμε στην τελευταία σκηνή

«Αυτό ήταν! Σας ευχαριστώ πάρα πολύ, ήταν μια πολύ δύσκολη χρονιά, δεν χρειάζεται να κρυβόμαστε πίσω από λέξεις και λόγια. Μου επιτρέπετε να πω αυτό που νιώθω. Πολύ δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο και για ακόμη μια φορά το "The 2Night Show" θεωρώ ότι με συνεντεύξεις και τους ανθρώπους που έβγαλαν αυτά που είχαν στην καρδιά τους, στο μυαλό τους, τους ευχαριστώ έναν προς έναν. Είναι χρέος μιας εκπομπής να βγάζει καινούργια πρόσωπα και να τα δείχνει στον κόσμο. Δεν θέλω να πω παραπάνω. Σε ένα τόσο δύσκολο τηλεοπτικό τοπίο, σε μια τόσο δύσκολη τηλεοπτική ώρα, όχι απλά αντέξαμε, υπήρξαν πολλές φορές που κερδίσαμε. Φάνταζε όνειρο κάποια στιγμή. Το "The 2night Show" φτιάχτηκε για τα δύσκολα», είπε χαρακτηριστικά ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ανανεώνοντας το ραντεβού με τους τηλεθεατές για την επόμενη σεζόν. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA