Μενού
  • Α-
  • Α+

Για τη δεύτερη και τελευταία ασυλία θα αγωνιστούν απόψε Πέμπτη (30/6) στο Survivor οι πέντε παίκτες που έχουν μείνει στο παιχνίδι σε έναν ιδιαίτερα δύσκολο στίβο μάχης με όλους να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό αφού βρίσκονται μια ανάσα πριν τον ημιτελικό και κανείς δε θέλει να αποχωρήσει ειδικά τώρα από το παιχνίδι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Στον «τάκο» η Σταυρούλα – Η εξομολόγηση της για τη διπλή πρόθεση της μάνας της να κάνει έκτρωση όταν ήταν εμβρυο

Στο χθεσινό επεισόδιο την ασυλία κέρδισε για μία ακόμα φορά ο Άρης Σοϊλέδης, ενώ στο Συμβούλιο η κάλπη έβγαλε τη Σταυρούλα Χρυσαειδή πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση παίκτρια. 

Κατά τη διάρκεια του αποψινού αγωνίσματος ο ποδοσφαιριστής θα στραβοπατήσει και θα πέσει κάτω, ουρλιάζοντας από τους πόνους, προκαλώντας πανικό σε όλους με τον Γιώργο Λιανό να σφυρίζει διακοπή και να φωνάζει τις πρώτες βοήθειες.   

Ευτυχώς για τον Άρη Σοϊλέδη, όμως, όλα θα πάνε καλά και σύμφωνα με τα spoilers, θα καταφέρει να κερδίσει και απόψε την ατομική ασυλία. Έτσι, θα είναι σίγουρη η παρουσία του στους ημιτελικούς στο Γαλάτσι. 

Και επειδή το μεγάλο ερώτημα είναι ποιος θα βγει από την κάλπη στο Συμβούλιο του Νησιού ως ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση που θα αναμετρηθεί με τη Σταυρούλα Χρυσαειδή, σύμφωνα με τα spoilers, αυτός θα είναι ο καλός της φίλος, Στάθης Σχίζας

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA