Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ανάσα πριν τον ημιτελικό και το μεγάλο τελικό βρίσκεται το Survivor και απομένει μία αποχώρηση ακόμα, την οποία θα δούμε στο ερχόμενο επεισόδιο την Κυριακή (3/7), ώστε να διαμορφωθεί η τελική τετράδα.

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Υποψήφιος προς αποχώρηση ο Στάθης – Η συγγνώμη που του ζήτησε ο Άρης Σοϊλέδης

Οι δύο υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Στάθης Σχίζας και η Σταυρούλα Χρυσαειδή, οι οποίοι δεν κρύβουν την αγωνία τους εν όψει του Συμβουλίου Αποχώρησης, αφού Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου και Άρης Σοϊλέδης έχουν πάρει το εισιτήριο για τον ημιτελικό. 

«Θα ‘ναι πολύ δύσκολο η αλήθεια είναι το Συμβούλιο της Αποχώρησης, ένα βήμα πριν το τέλος, έχουμε φτάσει στην πηγή και δε θα πιούμε νερό ένας από τους δυο μας», θα πει χαρακτηριστικά η Σταυρούλα Χρυσαειδή. 

Με τη σειρά του ο Στάθης Σχίζας δε θα κρύψει πως «βρίσκομαι σε αυτό το σημείο και έχω φτάσει στην πηγή και έχω το νερό στα χέρια μου και δεν ξέρω αν θα πιω ή όχι». 

Το σίγουρο είναι ότι η αγωνία θα κορυφωθεί αφού πρόκειται για την πιο κρίσιμη αποχώρηση σε όλη τη διάρκεια προβολής του Survivor.

Όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι οι παίκτες θα αγωνιστούν για το τελευταίο έπαθλο του φετινού Survivor στο άκουσμα του οποίου όλοι ενθουσιάζονται με το παραπάνω και είναι επίσκεψη στην πρωτεύουσα του Αγίου Δομίνικου

«Να δοθεί και το τελευταίο έπαθλο της χρονιάς που σίγουρα θα σας αρέσει. Θα πάτε στο Santo Domingo, δεν γίνεται να φύγετε από τον Άγιο Δομίνικο χωρίς να έχετε γνωρίσει την πρωτεύουσα», θα πει ο Γιώργος Λιανός και οι πέντε παίκτες θα τα δώσουν όλα στο στίβο της μάχης. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA