Μενού
  • Α-
  • Α+

Χωρίς τον Γιώργο Λιάγκα στο πλευρό της καλημέρισε η Φαίη Σκορδά το τηλεοπτικό κοινό το πρωί της Παρασκευής (1/7) αφού ο παρουσιαστής, όπως είπε, βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό και θα απουσιάζει από το «Πρωινό». 

Διαβάστε ακόμη: Κατερίνα Καινούργιου: Είναι άκομψο αυτό που γίνεται στη Φαίη Σκορδά

«Καλημέρα, καλό μήνα να έχουμε, όλα τα καλά ευχόμαστε σε όλον τον κόσμο. Με βλέπετε μόνη μου από αυτή την πλευρά διότι ο Γιώργος είναι θετικός στον κορονοϊό και να πούμε περαστικά. Ελπίζω τώρα να μας βλέπει από το σπίτι. Περαστικά σε όλον τον κόσμο και ελπίζουμε να τελειώσει αυτή η περιπέτεια πολύ καλά ευχόμαστε σε όλους», ανέφερε η Φαίη Σκορδά στην έναρξη προτού περάσει στην κανονική ροή της εκπομπής. 

Να θυμίσουμε πως η εκπομπή θα ρίξει αυλαία για καλοκαίρι την επόμενη Παρασκευή 8 Ιουλίου με τη φημολογία για το τι θα κάνει η Φαίη Σκορδά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν να έχουν πάρει φωτιά και να τη θέλει να αποχωρεί από τον ΑΝΤ1 και να παίρνει μεταγραφή για άλλο σταθμό αν και για την ώρα παραμένει άγνωστο ποιος θα είναι τελικά αυτός.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA