Μενού
  • Α-
  • Α+

«Έπεσε» σε πολλές χώρες το Netflix σήμερα Παρασκευή (1/7) λίγη ώρα αφότου ανέβηκαν στον «αέρα» τα δύο τελευταία επεισόδια της τέταρτης σεζόν της σειράς «Stranger Thing, η οποία έχει εκατομμύρια θαυμαστές ανά τον κόσμο. 

Διαβάστε ακόμη: Netflix με διαφημίσεις: Ερχεται νέο πακέτο με χαμηλότερη τιμή για να σταματήσει η απώλεια συνδρομητών

Μπορεί να μην έχει δοθεί κάποια επίσημη ανακοίνωση από πλευράς Netflix, όμως, απ’ ότι φαίνεται με το που έγιναν διαθέσιμα το 8ο και το 9ο επεισόδιο διάρκειας 85 λεπτών και 150 λεπτών αντίστοιχα, ήταν τόσοι πολλοί οι χρήστες από όλο τον κόσμο που πάτησαν το «Play» που η πλατφόρμα κράσαρε. 

Οι χρήστες έσπευσαν στα social media να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους, αλλά ευτυχώς για εκείνους το πρόβλημα λύθηκε εντός μισής ώρας και έτσι, οι πολύ φανατικοί της σειράς μπόρεσαν να απολαύσουν το Volume 2 της τέταρτης σεζόν για το οποίο οι δημιουργοί έχουν υποσχεθεί τουλάχιστον πέντε θανάτους. 

Την ίδια πληροφορία επιβεβαίωσε η πρωταγωνίστρια της σειράς, Millie Bobbie Brown, η οποία υποδύεται την Eleven, η οποία σε πρόσφατη συνέντευξή της είχε δηλώσει ότι «το καστ είναι πολύ μεγάλο. Χθες το βράδυ δεν μπορούσαμε να βγάλουμε ούτε καν μία ομαδική φωτογραφία γιατί ήμασταν περίπου 50 άτομα. Πρέπει να αρχίσουν να σκοτώνουν ανθρώπους». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA