Μενού
  • Α-
  • Α+

Μετά από τρία ολόκληρα χρόνια τα γυρίσματα των Άγριων Μελισσών ολοκληρώθηκαν και επίσημα την Παρασκευή. Έχουν απομείνει να προβληθούν τα 3+2 τελευταία επεισόδια αλλά ήδη για όλους τους συντελεστές η σειρά είναι μια ωραία ανάμνηση.

Η «αυλαία» της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1 έπεσε με ένα πάρτι – γλέντι στην πλατεία του πολύπαθου Διαφανίου με τους ηθοποιούς και τους συντελεστές των «Μελισσών» να ξεδίνουν με χορούς και με μουσική.

https://www.instagram.com/tv/Cfev_g2jxHu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/Cfev8xbLsZk/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/CfetbagD3Lg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loadinghttps://www.instagram.com/tv/Cfetj98rG1D/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Παράλληλα, η Κατερίνα Διδασκάλου ανέβασε ένα συγκινητικό ποστ που τιτλοφορεί «Κάθαρσις». Τη βλέπουμε σε κρεβάτι με τον Αναστάση Ροϊλό, που υποδύεται τον γιο της, Νικηφόρο. Έτσι προαναγγέλλει το τέλος της που σύμφωνα με τα σπόιλερ θα είναι δραματικό καθώς πεθαίνει.

https://www.instagram.com/tv/CfepqI6vuLz/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Τέλος, ο παπάς του Διαφανίου, Κωστής Σαββιδάκης που εδώ και τρία χρόνια έχει ανεβάσει αμέτρητα ποστ από τη σειρά, την αποχαιρέτησε με ένα μουσικό βίντεο-ξενάγηση στο άδειο Διαφάνι ταγκάροντας σχεδόν όλο το καστ.

https://www.instagram.com/tv/CfeJLO4oWAa/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA