Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο τέλος της σεζόν έφτασε το «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ το απόγευμα της Παρασκευής (1/7) και ο Νίκος Μουτσινάς μαζί με την ομάδα του χάρισαν στο κοινό ένα μοναδικό καλοκαιρινό πάρτι. «Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου, το ευχαριστώ είναι λίγο, όλη την ομάδα αυτής της εκπομπής γιατί θεωρώ ότι φέτος φτάσαμε σε κάποια όρια ταλαιπωρίας λίγο, τα είπαμε ξανά, δεν βοηθούσε η θεματολογία παρόλα αυτά καταφέραμε να κλείσουμε τη χρονιά και να μη χάσουμε το κέφι μας που είναι σημαντικό. Θέλω να σας ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα ήρεμο, ξεκούραστο, χαλαρό από έγνοιες καλοκαίρι σε όλους» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε ακόμη: Νίκος Μουτσινάς: «Ήταν μια πάρα πολύ δυσάρεστη σεζόν - Του χρόνου θα μικρύνει σε διάρκεια η εκπομπή»

Στην συνέχεια ο παρουσιαστής ανανέωσε το ραντεβού με τους τηλεθεατές του ΣΚΑΪ για τον Νοέμβριο. «Άμα σκέφτεστε κάτι, γιατί όχι, μόνο θετικά σκεφτείτε, μην αφήνετε τη σκέψη να μαυρίζει! Γιατί μία στο εκατομμύριο να πιάσει αυτό που σκέφτεσαι, καλύτερα να πιάσει το καλό και όχι το στραβό. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ την καναλάρα! Θα μπορούσε να πατήσει πολλές φορές το μαύρο αλλά δεν το πάτησε και μας άφησε στον αέρα. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, να ξεκουραστείτε όπως και εμείς και τα λέμε… τον Νοέμβριο» συμπλήρωσε, με χιούμορ, ο Νίκος Μουτσινάς.

«Ντροπή σου Μουτσινά»

Ο Νίκος Μουτσινάς όλη τη διάρκεια της φετινής σεζόν, έχει δηλώσει αρκετές φορές πως δεν παρακολουθεί Survivor. Αυτό όμως δεν μπορούσε να μείνει ασχολίαστο στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά. Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, η Σοφιάνα Αβραμάκη, η Πελαγία Καζολέα, η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, ο Σάββας Κάλφας και ο Γιάννης Τσολάκης εμφανίστηκαν στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» με καλοκαιρινά outfit και του τραγούδησαν: «Ντροπή σου Μουτσινά».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA