Μενού
  • Α-
  • Α+

Φινάλε σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη στο Mega και η παρουσιάστρια το μεσημέρι της Παρασκευής (1/7) ξεκίνησε την τελευταία εκπομπή της σεζόν με ένα «σ’αγαπώ» στους τηλεθεατές, ενώ στο κλείσιμο ευχήθηκε στο τηλεοπτικό κοινό καλό και χαρούμενο καλοκαίρι. «Ένα μεγάλο σ’ αγαπώ στους τηλεθεατές μου αλλά και στους συνεργάτες μου, στους φρεσκοαγαπημένους συνεργάτες μου στο Mega το καλό, που αυτούς τους δέκα μήνες, όταν ξεκινάς κάτι καινούργιο και θέλεις όλα να γίνουν γρήγορα, δεν γίνονται γρήγορα… που εσύ τα φαντάζεσαι κάπως στο μυαλό σου και δεν γίνονται. Όλα τα πράγματα στις σχέσεις θέλουν χρόνο, θέλουν υπομονή, καλή διάθεση και αγάπη» είπε.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Μενεγάκη: Την πήραν on air τηλέφωνο για τις γυψοσανίδες στο σπίτι της… και απάντησε

«Φτάσαμε στο τέλος της σημερινής εκπομπής, της φετινής σεζόν. Εμείς φεύγουμε, όχι για πολύ, για δύο μήνες, μέχρι να περάσει το καλοκαιράκι. Τον Σεπτέμβρη νωρίς νωρίς θα είμαστε και πάλι εδώ στο πόστο μας να ξεκινήσει μία ακόμα σεζόν», δήλωσε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Να περάσετε όμορφα το καλοκαίρι σας, να ξεκουραστείτε, να χαλαρώσετε, να κάνετε τα μπάνια σας, να φάτε λίγο παραπάνω, μην πιέζεστε τόσο πολύ, χαλαρώστε όσο μπορείτε περισσότερο, γιατί έρχεται και ο χειμώνας θα ‘ναι κι αυτός μακρύς», είπε στη συνέχεια η Ελένη Μενεγάκη.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι όταν έκλεισε τη συμφωνία με το Mega, ο Πέτρος Ιακωβίδης μαζί με τη Νατάσα Θεοδωρίδου βρίσκονταν σπίτι για το γλέντι, μετά τη συμφωνία με το κανάλι. «Το είχαμε γλεντήσει στο σπίτι μου όταν είχα πρωτοκλείσει τη συμφωνία εδώ!».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA