Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο μεγάλος τελικός του The Masked Singer του ΣΚΑΪ πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (2/7) και στη σκηνή του show ανέβηκαν για τελευταία φορά όλοι οι συμμετέχοντες με τις ευφάνταστες στολές τους αλλά μόνο τρεις βρέθηκαν στην κούρσα διεκδίκησης της κορυφής. Την πρώτη θέση του μουσικού σόου διεκδίκησαν το Μωρό, ο Μινώταυρος και το Παγωτό.

Διαβάστε ακόμη: The Masked Singer: Διαγωνιζόμενος ο δικηγόρος του Τραμπ, Ρούντι Τζουλιάνι - Αντιδράσεις των κριτών, «φωτιά» στο Twitter

Ο Μινώταυρος ο οποίος ήταν ο νικητής της μεγάλης βραδιάς και αποκαλύφθηκε ότι ήταν ο Ρένος Χαραλαμπίδης, άφησε στη δεύτερη θέση το Μωρό (Σαρμπέλ). Επέλεξε να ερμηνεύσει την μεγάλη επιτυχία «Τόσα καλοκαίρια» στην τελευταία του εμφάνιση στη σκηνή του The Masked Singer.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Μινώταυρο που μας θύμισε αυτό το υπέροχο τραγούδι του αγαπημένου μας Δάκη που το ερμήνευσε με αυτόν τον μοναδικό, υπέροχο και απόλυτο τρόπο. Μας θύμισε ξανά τον αγαπημένο μας Δάκη που μας άφησε πριν από λίγο καιρό» είπε ο Σάκης Ρουβάς.

The Masked Singer: Kανείς δεν περίμενε την ηθοποιό που υποδύοταν το Παγωτό

Στην τρίτη θέση βρέθηκε το Παγωτό το οποίο κλήθηκε να βγάλει την μάσκα του. Οι detectives έμειναν άφωνοι καθώς δεν περίμεναν πίσω από την μάσκα του Παγωτού κρυβόταν η Ναταλία Δραγούμη την οποία μόνο η Αθηνά Οικονομάκου είχε καταφέρει να μαντέψει.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA