Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ο τηλεοπτικός Κυριάκος Βαμβακάς, λίγο πριν ρίξουν αυλαία οι «Αγριες Μέλισσες», μίλησε στο περιοδικό «Τηλεθεατής» για τα συναισθήματα του στα τελευταία γυρίσματα της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, ενώ μίλησε για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, αλλά και για τις διακοπές του. Ο ηθοποιός ανέφερε επίσης αν έχει κλείσει κάτι για την επόμενη σεζόν και αν το πρόγραμμα του περιλαμβάνει διακοπές.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες - Κατερίνα Διδασκάλου: Η «Μυρσίνη» αποχαιρετά το Διαφάνι - Το συγκινητικό βίντεο στο Instagram

«Τα έχουμε ζήσει όλα με αυτή τη σειρά και η γεύση που υπάρχει αυτή τη στιγμή είναι γλυκόπικρη. Υπάρχει χαρά που συναντηθήκαμε κάτω από το άστρο των “Μελισσών”, νιώθουμε τυχεροί, ευλογημένοι, αλλά έτσι είναι η ζωή, κάνει κύκλους. Κλείνει ένας, ανοίγει κάποιος άλλος. Έχουμε, όμως, μια ελπίδα ότι η μυθοπλασία θα πάει κάπου άλλου από εδώ και πέρα, το ευχόμαστε αυτό, οι “Άγριες μέλισσες” ήταν μια ηχηρή απάντηση σε όλους εκείνους που πίστευαν ότι το κοινό θέλει τούρκικα ή τηλεπαιχνίδια. Σίγουρα, θα την έχουμε πάντα μέσα στην καρδιά μας αυτή τη σειρά. Δεθήκαμε πολύ μεταξύ πας, εγώ νιώθω ότι όλοι οι άνθρωποι μπροστά και πίσω από τις κάμερες είναι αδέλφια μου», είπε ο ηθοποιός ερωτηθείς για τα συναισθήματά του στα τελευταία γυρίσματα.

Και δέθηκε και το κοινό μαζί σας... «Ηταν απίστευτες οι αντιδράσεις του κόσμου. Μας σταματούσαν στο δρόμο και μας ευχαριστούσαν για τη συντροφιά που τους κάνουμε, για τα κοινωνικοπολιτικά θέματα που έθιξε η σειρά, που απασχολούν και σήμερα την κοινωνία μας. Είναι απίστευτη η αγάπη ηου δεχτήκαμε από τον κόσμο. Από γιατρούς και δικηγόρους μέχρι νοικοκυρές, νέα παιδιά και καθηγητές πανεπιστήμιου μίας μιλούσαν συγκινημένοι γι’ αυτή τη δουλειά. Κι αυτό μας δίνει απίστευτη χαρά. Η σειρά αυτή είπε πράγματα και αυτό είναι το πιο σημαντικό για έναν καλλιτέχνη, να λέει πράγματα κ αι να επικοινωνεί με το κοινό. Ηταν κάτι μαγικό κι εύχομαι να το ξαναζήσουμε, όχι μόνο εμείς οι ηθοποιοί αλλά και το κοινό».

Τηλεοπτικά έχετε κλείσει κάτι για την επόμενη σεζόν; «Εχω κάνει κάποιες συζητήσεις κι είμαι πολύ κοντά στο να κλείσει η συμφωνία. Από τη στιγμή, όμως, που δεν έχουν μπει ακόμη οι υπογραφές, δεν μπορώ να το ανακοινώσω».

Διακοπές περιλαμβάνει το πρόγραμμα; «Ναι, θέλω να πάρω την οικογένεια και να φύγουμε για μία εβδομάδα στις αρχές Ιουλίου. Θα πάμε κάπου που θα έχει θάλασσα για να ξεκουραστούμε και να ξεφύγουμε από όλα, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τις νέες περιπέτειες που θα έρθουν».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA