Μενού
  • Α-
  • Α+

Εκτός Survivor η Σταυρούλα Χρυσαειδή, η οποία «έφτασε στην πηγή αλλά δεν ήπιε νερό», αποχωρώντας από το παιχνίδι επιβίωσης μία ανάσα πριν από τον ημιτελικό. Ετσι, η 4άδα που θα πάει στον ημιτελικό της Αθήνας την Τρίτη (5/7) είναι ο Στάθης Σχίζας (που ήταν υποψήφιος προς αποχώρηση μαζί με τη Σταυρούλα), ο Αρης Σοϊλέδης, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Θωμαΐδα Εμμανουηλίδου.

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή: «Έμειναν άνθρωποι που δεν άξιζαν - Κάνουν ψεύτικες παρέες που τους συμφέρουν»

Survivor: Νίκη σε ακόμη ένα έπαθλο για τον Σοϊλέδη

Στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor 5 παρακολουθήσαμε το τελευταίο αγώνισμα επάθλου, με τον Αρη Σοϊλέδη να αναδεικνύεται νικητής, κερδίζοντας μαζί με τις φίλες του Μαίη και Ασημίνα την ευκαιρία να απολαύσουν μια βόλτα στην πρωτεύουσα της Δομινικανής Δημοκρατίας.

Survivor: Η συμφωνία Σταυρούλας-Στάθη

Πριν γίνει γνωστό ποιος παίκτης θα αποχωρούσε, ο Στάθης Σχίζας ήρθε σε μια πρόωρη άτυπη συμφωνία με την συνυποψήφια στο τάκο, Σταυρούλα Χρυσαειδή σχετικά με το πως θα κινηθούν στην τελική ευθεία.

«Ένα κακό που μου συμβαίνει είναι ότι βρίσκομαι στον τάκο με την μοναδική φίλη που μου έχει απομείνει μέσα στο παιχνίδι, αφού όλοι οι άλλοι έχουν αποχωρήσει. Στο τέλος έρχομαι να κοντραροχτυπηθώ με τη φίλη μου για το ποιος θα αποχωρήσει στον ημιτελικό και αυτό για μένα είναι πάρα πολύ δυσάρεστο» εξομολογήθηκε, αρχικά, ο 30χρονος επιχειρηματίας στην κάμερα του Survivor.

«Με θλίβει πάρα πολύ ότι εγώ ή ο Στάθης θα πρέπει να αποχωρήσουμε τώρα που είμαστε ένα βήμα πριν το τέλος. Έχουμε φτάσει στην πηγή και ένας από τους δυο δεν θα πιει νερό. Είναι γλυκόξινη αυτή η αίσθηση. Αν αποχωρήσει ο Στάθης θα νιώσω πραγματικά πολύ μόνη μου γιατί καλώς ή κακώς δεν κάνω παρέα με τους υπόλοιπους και δεν θέλω να κάνω» πρόσθεσε, με τη σειρά της, η 25χρονη πρωταθλήτρια στίβου.

«Το σίγουρο είναι ότι θα κάνουμε παρέα έξω. Αν αποχωρήσω εγώ θα τον στηρίξω όσο δεν πάει, αν αποχωρήσει εκείνος μού είπε ότι θα με στηρίξει όσο δεν πάει οπότε σίγουρα θα υπάρχει υποστήριξη από έξω» συμπλήρωσε με χαμόγελο η παίκτρια του Survivor.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA