Μενού
  • Α-
  • Α+

Η ώρα για την επιστροφή στην Ελλάδα έχει σχεδόν φτάσει για τους τέσσερις παίκτες που κατόρθωσαν να μείνουν μέχρι τώρα στο Survivor. Στο αποψινό επεισόδιο θα δούμε τη Μαίη Εμμανουηλίδου, την Ασημίνα Χατζηανδρέου, τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη φανερά συγκινημένους να ετοιμάζονται για την επιστροφή. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Σταυρούλα Χρυσαειδή: Με πόσα χρήματα αποχώρησε από τον Αγιο Δομίνικο

Μάλιστα, κάποιοι θα θελήσουν να πάρουν και κάποιο ενθύμιο από την καλυβα στην οποία έμειναν όλους αυτούς τους μήνες. 

«Έξι μήνες έγινε αυτό εδώ η ζωή μου», θα πει η Μαίη, ο Άρης θα τονίσει πως «έχουμε ζήσει πολύ όμορφες, αλλά και πολύ άσημαρς στιγμές», ενώ η Ασημίνα δε θα κρύψει πως «σίγουρα το ότι έφτασα εδώ με κάνει πάρα πολύ χαρούμενη». 

Με τη σειρά του ο Γιώργος Λιανός θα καλωσορίσει τους τέσσερις φιναλίστ στους τελευταίους αγώνες του φετινού Survivor, λέγοντας πως εδώ θα καθοριστεί «ποιοι παίκτες θα καταφέρουν να καθίσουν με ασφάλεια στις δύο θέσεις του ημιτελικού και ποιοι θα περιμένουν την τελική απόφαση του κοινού για να δουν αν θα συνεχίσουν». 

Αργότερα στο τελευταίο Συμβούλιο του Νησιού θα τους ανακοινώσει τι τους περιμένει με το που επιστρέψουν στην Αθήνα και αυτή η ανακοίνωση θα τους κάνει όλους να λυγίσουν και να ξεσπάσουν σε κλάματα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA