Μενού
  • Α-
  • Α+

Οι τέσσερις φιναλίστ του Survivor αγωνίζονται απόψε Δευτέρα (4/7) για τις δύο τελευταίες ασυλίες που μεταφράζονται σε δύο θέσεις στον ημιτελικό του ριάλιτι επιβίωσης που θα προβληθεί αύριο Τρίτη (5/7) από το Γαλάτσι. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor - Ασημίνα Χατζηανδρέου: «Βρέθηκα πολλές φορές μόνη να προσπαθώ να σταθώ στα πόδια μου»

Πριν ξεκινήσει ο πρώτος αγώνας, όλοι οι παίκτες - Ασημίνα Χατζηανδρέου, Μαίη Εμμανουηλίδου, Στάθης Σχίζας και Άρης Σοϊλέδης - τόνισαν πόσο σημαντικό είναι για τον καθένα να κερδίσουν μία θέση στον ημιτελικό, ενώ ο Στάθης τόνισε πως παρά τον τραυματισμό του δεν υπήρχε περίπτωση να μην αγωνιστεί. 

Στην πορεία του αγώνα, τα δύο κορίτσια Ασημίνα και Μαίη βγήκαν εκτός με τον Άρη και τον Στάθη να έρχονται ισοπαλία με έξι νίκες και να προχωρούν σε αναμέτρηση knock out, την οποία κέρδισε ο Στάθης.

Έτσι, ο Στάθης Σχίζας, παρά τον τραυματισμό του και παρά το γεγονός ότι για πολλούς ο Άρης θεωρείται ο καλύτερος αγωνιστικά παίκτης του φετινού Survivor, ήταν αυτός που κέρδισε την ασυλία και εξασφάλισε μια θέση στον αυριανό ημιτελικό.

Μετά την πρόκρισή του, όπως ήταν φυσικό, ο ίδιος δεν έκρυψε τη χαρά του για την πρόκριση, λέγοντας πως δεν το έκανε μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για το κόσμο που τον στήριξε όλο αυτό το διάστημα.

«Η αλήθεια είναι ότι το πόδι μου σαφώς και με πόναγε, αλλά έσφιξα τα δόντια, είπα ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία να βρεθώ στον ημιτελικό και την τριάδα. Το έκανα και για τον κόσμο που με στήριξε τόσο καιρό να τον ξεκουράσω από μια ψηφοφορία να μη διαθέσει κάποια χρήματα για μένα γιατί θα υπάρξει και άλλη ψηφοφορία και ακόμα μία εάν περάσω στον τελικό. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Στάθης Σχίζας. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA