Μενού
  • Α-
  • Α+

Καταιγιστικές αναμένονται οι εξελίξεις και στο επόμενο επεισόδιο της σειράς «Αγριες Μέλισσες» που θα προβληθεί την Τετάρτη (6/7) στις 22:30 στον ANT1. Ο Λάμπρος, ανήσυχος, αναζητά παντού την Ελένη, που έχει εξαφανιστεί. Δεν μπορεί να πιστέψει πως εκείνη βρίσκεται με τον χειρότερο εχθρό της στην πιο κρίσιμη φάση της εγκυμοσύνης της. Ούτε φυσικά ότι χρωστά τη ζωή της γυναίκας του και του παιδιού του στον άνθρωπο που σκότωσε τον πατέρα του και τον αδερφό του….

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Η τελευταία σκηνή της Λενιώς με τον Λάμπρο

Στο μεταξύ, η Μυρσίνη καταρρακωμένη από όσα της αποκαλύπτονται, πρέπει πια να παραδεχτεί τι πραγματικά ήταν ο γιος της Σέργιος θύμα ή θύτης; Ξέρει ότι πλέον δεν μπορεί να κοροϊδεύει τον εαυτό της και πως πρέπει να δει κατάματα την σκληρή αλήθεια. Στο μυαλό της δυσκολεύεται πια να διαχειριστεί το μίσος, τόσο κακό, τόσο αίμα… Σιγά-σιγά αρχίζει να τρελαίνεται

Η Πηνελόπη, απέναντι από τον Μελέτη έρχεται αντιμέτωπη με την αλήθεια για εκείνον. Αυτό που βλέπει δεν της αρέσει καθόλου και θέλει να ξεμπερδεύει οριστικά πια. Παράλληλα ο Ακύλας βλέπει πως είναι στριμωγμένος από παντού και ετοιμάζεται για τη μεγάλη μάχη, αφού καταλαβαίνει ότι πλέον δεν έχει να χάσει τίποτα. Το Διαφάνι είναι έτοιμο να κλείσει όλες τις πληγές του και τον κύκλο του αίματος που άνοιξε με τον θάνατο του Γιώργη πριν από πολλά χρόνια. Η τελική αναμέτρηση είναι προ των πυλών και κανείς δεν ξέρει ποιος θα μείνει ζωντανός.

Ο Δούκας πέφτει νεκρός από τα χέρια του Ακύλα, ενώ λίγο αργότερα ο Μελέτης εκδικείται το φόνο του θείου του και αποκεφαλίζει τον Μεγαρίτη. Στο τέλος πληρώνει και ο ίδιος το τίμημα για όλα όσα έχει κάνει και οδηγείται στο εκτελεστικό απόσπασμα.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA