Μενού
  • Α-
  • Α+

Μία ανάσα πριν από την αυλαία της πρώτης σεζόν του «Σασμού», ο Δημήτρης Λάλος, ο τηλεοπτικός Μαθιός έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Breakfast @ Star» για τη δημοφιλή σειρά του Alpha. «Πώς να κλείσει ήσυχα; Τελειώνει μια ολόκληρη σεζόν, μια σεζόν που ο κόσμος περιμένει να τελειώσει. Το πιο σημαντικό για εμάς, κυρίως για εμένα, είναι ότι ο κόσμος δεν μου λέει συγχαρητήρια, ο κόσμος μου λέει ευχαριστώ. Για να σου λέει κάποιος ευχαριστώ, σημαίνει ότι κάτι του δίνεις. Κάτι του προσφέρεις. Δεν είναι απλά μια σειρά, είναι μια συντροφιά για τον κόσμο, είναι μια παρηγοριά και αυτό φωτίζει το επάγγελμά μας περισσότερο», τόνισε ο ηθοποιός.

Διαβάστε ακόμη: Σασμός: Η ερωτική σκηνή Μαθιού και Βασιλικής έβαλε «φωτιά» στο Twitter

«Θα δείτε πολύ ωραία πράγματα, συναρπαστικά πράγματα. Θα τελειώσει πολύ δυνατά αυτή η σεζόν. Ξεκινάμε γυρίσματα για να έχουμε έτοιμο το υλικό για τον κόσμο που περιμένει από Σεπτέμβρη να παραδώσουμε επεισόδια», είπε ο Δημήτρης Λάλος για το φετινό φινάλε του Σασμού.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA