Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο μεγάλος τελικός του Survivor θα προβληθεί απόψε στις 21.00 live από τον ΣΚΑΪ και η αγωνία για τον Στάθη Σχίζα και τον Άρη Σοϊλέδη που διεκδικούν το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ κορυφώνεται. 

Διαβάστε ακόμη: Ημιτελικός Survivor: Η προσβολή του Τάκη Καραγκούνια στον Αρη Σοϊλέδη

«Τα συναισθήματά μου είναι απερίγραπτα, είναι πάρα πολύ έντονα», ακούγεται να λέει ο Στάθης, ενώ ο Άρης θα τονίσει με τη σειρά του πως «τώρα είναι η ώρα τώρα είναι η στιγμή».

Να θυμίσουμε πως στην αρχή του χθεσινού Ημιτελικού η Μαίη Εμμανουηλίδου αποχώρησε, ενώ στο τέλος ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε πως στη νέα ψηφοφορία που έγινε, το κοινό αποφάσισε να μη συνεχίσει στον τελικό η Ασημίνα Χατζηανδρέου. 

Μετά από 6,5 μήνες λοιπόν ήρθε η ώρα να αναδειχθεί ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor με το Twitter να έχει ψηφίσει και να έχει επιλέξει ποιον θέλει να πάρει το μεγάλο έπαθλο των 100.000 ευρώ και αυτός είναι ο Στάθης Σχίζας. Απόψε το βράδυ θα ξέρουμε εάν θα επιβεβαιωθούν ή όχι. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA