Μενού
  • Α-
  • Α+

Το βράδυ της Τετάρτης (6/7) ο ανταγωνισμός χτύπησε «κόκκινο» αφού προβλήθηκε το τελευταίο επεισόδιο του πρώτου κύκλου της σειράς «Σασμός», ο μεγάλος τελικός του Survivor, αλλά και το προτελευταίο επεισόδιο της σειράς «Άγριες Μέλισσες».

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Ερχεται το συγκλονιστικό φινάλε της σειράς - Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο

Όσον αφορά την τηλεθέαση ο Σασμός σάρωσε, κάνοντας ρεκόρ και κερδίζοντας την πρωτιά με μεγάλη διαφορά από τα άλλα δύο προγράμματα, αγγίζοντας σε τέταρτο μέχρι και το 44,4%. Συνολικά, στο μεν γενικό σύνολο συγκέντρωσε 40,6%, στο δε δυναμικό κοινό 39,7%. 

Στη δεύτερη θέση βρέθηκαν οι Άγριες Μέλισσες, οι οποίες απόψε Πέμπτη (7/7) ολοκληρώνουν τον κύκλο τους με διπλό επεισόδιο, με τηλεθέαση 25,6% στο γενικό σύνολο και 23,8% στο δυναμικό κοινό. 

Το Survivor - παρά το γεγονός ότι χθες ήταν ο μεγάλος τελικός και η ανάδειξη του νικητή - βρέθηκε στην τρίτη θέση με τα ποσοστά του να σημειώνουν ανοδική πορεία αφού τελείωσαν ο Σασμός και οι Άγριες Μέλισσες. Αναλυτικότερα, το Survivor σημείωσε 25,3% στο γενικό σύνολο και 21,8% στο δυναμικό κοινό, με τους τηλεθεατές να δείχνουν για ακόμα μία φορά τη σαφή τους προτίμηση στη μυθοπλασία. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA