Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Στάθης Σχίζας ανακηρύχθηκε το βράδυ της Τετάρτης (7/7) ο μεγάλος νικητής του φετινού Survivor, κερδίζοντας το έπαθλο των 100.000 ευρώ παρά το γεγονός ότι το προηγούμενο διάστημα ο Άρης Σοϊλέδης θεωρούνταν το απόλυτο φαβορί για τον τίτλο. 

Διαβάστε ακόμη: Survivor: Πάρτι στο Twitter με το «δολοφονικό» βλέμμα της Αντωνά μετά την ήττα Σοϊλέδη από Σχίζα στον τελικό

Λίγη ώρα μετά τη νίκη του, σε δηλώσεις του στις κάμερες, ο Στάθης Σχίζας θέλησε - μεταξύ άλλων - να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη που εισέπραξε όλο αυτό το διάστημα.

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμη ότι πήρα το έπαθλο, τόσοι κόποι, τόση στεναχώρια, ταλαιπωρία, πείνα, κακουχία μέσα σε αυτό το έπαθλο. Είναι συγκλονιστικό από την ημέρα που μπαίνεις μέσα στο παιχνίδι να κυνηγάς αυτό και κάποια μέρα να το κρατάς στα χέρια σου. Το μόνο που θέλω να πω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου είναι ένα τεράστιο ευχαριστώ στον κόσμο που με στήριξε, που με έφτασε μέχρι εδώ και μου έκανε την τεράστια τιμή να μου χαρίσει το έπαθλο. Για μένα το μεγαλύτερο έπαθλο είναι η αγάπη που εισέπραξα από τον κόσμο και δεν την αλλάζω με τίποτα», είπε χαρακτηριστικά ο Στάθης Σχίζας.

Με τη σειρά του ο Άρης Σοϊλέδης χαρακτήρισε το Survivor όμορφη και δύσκολη εμπειρία, ενώ δεν έκρυψε πως υπάρχει μια πικρία, αλλά θα ξαναπήγαινε εάν του δινόταν η ευκαιρία. 

«Μία απίστευτη εμπειρία φτάνει στο τέλος της. Μία πολύ όμορφη, αλλά και ταυτόχρονα και μία πολύ δύσκολη εμπειρία. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που έχω φτάσει μέχρι εδώ. Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της ψυχής μου αυτόν τον κόσμο που με στήριξε για να φτάσω μέχρι εδώ», δήλωσε αρχικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος και για τον Στάθη. Η αλήθεια είναι ότι το άξιζε να φτάσει μέχρι εδώ και να είναι ο νικητής. Όχι ότι εγώ δεν άξιζα, λέω όμως ότι άξιζε και εκείνος. Πραγματικά αυτή η εμπειρία θα μου μείνει αξέχαστη για όλη μου τη ζωή. Οι δυσκολίες ήταν αυτές που καθήμενος σε αυτή την καρέκλα έχεις τόσο μεγάλη χαρά και υπερηφάνεια για τον εαυτό σου που μέσα από αυτές τις δυσκολίες έξι μηνών κατάφερες να φτάσεις μέχρι τον τελικό, οπότε για μένα έχει πάρα πολύ μεγάλη σημασία αυτό. Σημασία έχει ότι έκανα και τους δικούς μου ανθρώπους πολύ περήφανους, οπότε είναι αυτό που μου μένει… Μια πικρία στο τέλος, αλλά πάρα πολύ όμορφη εμπειρία και είμαι σίγουρος ότι θα το ξαναέκανα με μεγάλη ευκολία», ανέφερε ο Άρης Σοϊλέδης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA