Μενού
  • Α-
  • Α+

Επίδειξη μόδας διοργανώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (6/7) στον προαύλιο χώρο των φυλακών Κορυδαλλού με τις κρατούμενες να γίνονται για λίγες ώρες μοντέλα και να φορούν δημιουργίες της σχεδιάστριας, Γεωργίας Χιόνη. Φόρεσαν ψηλοτάκουνα, ντύθηκαν, βάφτηκαν και περπάτησαν κανονικά σε κόκκινο χαλί.

Διαβάστε ακόμη: Πέτρος Φιλιππίδης: Στο θέατρο κατέβαζε το εσώρουχο, η Ελπίδα Νίνου ήξερε - Η κατάθεση της μητέρας της μηνύτριας

Εμπνεύστρια της ιδέας ήταν η διευθύντρια του Καταστήματος Κράτησης Κορυδαλλού 2, Τριανταφύλλη Κωνσταντοπούλου, ενώ οι κρατούμενες θέλησαν να περάσουν το ακόλουθο μήνυμα μέσα από πανό που κρεμάστηκε στα παράθυρα των κελιών: «Η ομορφιά και η θηλυκότητα δεν φυλακίζεται».

Η επίδειξη μόδας πραγματοποιήθηκε κάτω από το κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου, όπως ανέφερε το Πρωινό, ενώ μεταξύ των επωνύμων που έδωσαν το «παρών» ήταν και ο Πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας ο οποίος το χαρακτήρισε «μία από τις πιο συγκινητικές εμπειρίες της ζωής μου, ήταν κάτι μοναδικό, ήταν πάρα πολύ ωραία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA