Μενού
  • Α-
  • Α+

Η πιο κρίσιμη μάχη, μέχρι την επόμενη, ήταν αυτή που δόθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο stage του X Factor. Οι οκτώ εναπομείναντες παίκτες έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό προκειμένου να κερδίσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού αλλά τελικά οι πέντε από αυτούς πέρασαν και το τελευταίο εμπόδιο.

Ο Μιχάλης Κουινέλης κατέβηκε στον ημιτελικό με δύο υποψηφίους, ο Χρήστος Μάστορας με έναν, η Μαρίζα Ρίζου με τρεις και ο Στέλιος Ρόκκος με δύο.

Τελικά αυτοί που πήραν το εισιτήριο ήταν  η Έλενα Παναγιωτίδου από την ομάδα του Στέλιου Ρόκκου, η Κατερίνα Λαζαρίδου από την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, ο Άγγελος Αρχανιωτάκης και ο Χρήστος Αδαμόπουλος από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου καθώς και το συγκρότημα «Γίναμε» από την ομάδα του Μιχάλη Κουϊνέλη. Πρακτικά αυτό σημαίνει πως στον τελικό εκπροσωπούνται και οι τέσσερις από έναν παίκτη και αυτό είναι μάλλον δίκαιο για όλους.

Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή (10/7) και ο νικητής θα κερδίσει  το έπαθλο - ρεκόρ των 150.00 ευρώ αλλά και το χρυσό δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA