Μενού
  • Α-
  • Α+

Για την περιπέτεια υγείας της, την οποία την οδήγησε να αναβάλλει την περιοδεία της με το έργο «Ηλέκτρα» του Ευριπίδη, μίλησε η Μαρία Κίτσου, μέσω Skype, στον αέρα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι» το μεσημέρι της Κυριακής (10/7). Η αγαπημένη «Ελένη Σταμίρη» των Άγριων Μελισσών οι οποίες έριξαν οριστική αυλαία την περασμένη Πέμπτη, ζήτησε συγγνώμη από το θεατρικό κοινό για την ταλαιπωρία που πέρασαν με τις ακυρώσεις των παραστάσεων, ενώ απάντησε και για τις Άγριες Μέλισσες.

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Η τελευταία σκηνή της Λενιώς με τον Λάμπρο

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ, έχω αναρρώσει. Πέρασα μια μεγάλη περιπέτεια με τον κορονοϊό, δυστυχώς, δεύτερη φορά φέτος. Μία τον Γενάρη και τώρα με αποτελείωσε. Είχα υψηλό πυρετό, λαρυγγίτιδα, φαρυγγίτιδα, το έζησα όλο. Είχα χάσει τελείως τη φωνή μου», είπε αρχικά η Μαρία Κίτσου.

Η Μαρία Κίτσου είπε στη συνέχεια: «Σήμερα παίζουμε στο Βόλο, αρχίζει η περιοδεία ξανά, με την Ηλέκτρα. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους θεατές μας για την ταλαιπωρία που δέχτηκαν όλες αυτές τις μέρες, λόγω των ακυρώσεων, αλλά δυστυχώς ήταν θέμα υγείας και δεν μπορούσε να γίνει κάτι».

Για το φινάλε των Άγριων Μελισσιών, η Μαρία Κίτσου είπε: «Τα συναισθήματά μου είναι ανάμεικτα. Από τη μία χαρά και λύτρωση και από την άλλη μια χαρμολύπη που θα αποχωριστώ τους φίλους μου, το ρόλο μου. Γίναμε πραγματικά όλοι μια οικογένεια. Ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA