Μενού
  • Α-
  • Α+

Αγνωστα περιστατικά που συνέβησαν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της σειράς «Αγριες Μέλισσες» έφερε στο φως το «τελευταίο πέταγμα», το αφιέρωμα του ΑΝΤ1 στη σειρά φαινόμενο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής (10/7). Ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος αποκάλυψε έναν καυγά που είχε με τη Μαρία Κίτσου λίγο πριν από το γύρισμα της τελευταίας σκηνής για το φινάλε του Β' κύκλου. 

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Η τελευταία σκηνή της Λενιώς με τον Λάμπρο

Όπως εξήγησε ο Δημήτρης Γκοτσόπουλος, εκείνος κι η Μαρία Κίτσου είχαν ένα μεγάλο καβγά, λίγο πριν το γύρισμα. Και μάλιστα, λίγο αργότερα έπρεπε να γυρίσουν μια πολύ τρυφερή σκηνή του Λάμπρου με τη Λενιώ. «Ήταν πολύ δύσκολη μέρα για εμένα και τη Μαρία. Ήταν μια μέρα που για πρώτη φορά με τη συνάδελφο -δεν είναι όλα ρόδινα- τσακωθήκαμε. Πριν πάμε να γυρίσουμε τη σκηνή, είμαστε μέσα στο αυτοκίνητο και σκοτωνόμαστε για πρώτη φορά», είπε χαρακτηριστικά.

«Εγώ χτυπούσα το τιμόνι και ούρλιαζα "σταμάτα". Για πρώτη φορά δεν ήθελα ούτε να τη δω, ούτε να με δει. Από κάτι ασήμαντο ξεκίνησε αυτό. Ήταν η τελευταία σκηνή στη δεύτερη σεζόν. Και κατεβαίνω από το αμάξι και σχεδόν δεν μιλιόμαστε και πάμε για λήψη», συμπλήρωσε ο ηθοποιός. Όπως ανέφερε στη συνέχεια, η σκηνή αυτή που έπρεπε να γυρίσουν περιείχε πολλή τρυφερότητα, κάτι που δεν του έβγαινε, λόγω του τσακωμού τους.

https://www.dailymotion.com/embed/video/x8cdmcz?autoplay=1

«Έφευγε ο ήλιος κι έπρεπε να προλάβουμε να πω το "θα είμαστε καλά, θα είμαστε μαζί, θα είμαστε ευτυχισμένοι" κι έπρεπε να βγει πολύ γλυκό αυτό το πράγμα, ενώ μέσα μου ήθελα να τη σκοτώσω. Ήθελα το κεφάλι της σε ένα πιάτο», τόνισε κλείνοντας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA