Μενού
  • Α-
  • Α+

Με μία μακροσκελή ανάρτηση αποχαιρέτησε τον ρόλο του στις «Αγριες Μέλισσες» ο Γιώργος Ηλιόπουλος. Ο τηλεοπτικός «Προκόπης» δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απόσπασμα των «Αγριων Μελισσών» και στη λεζάντα μοιράστηκε τις σκέψεις του με τους διαδικτυακούς του φίλους. «Με μεγάλη στενοχώρια πρέπει να πω «Αντίο» στον φίλο μου τον Προκόπη. Σε αυτόν το τυπάκο που τα τελευταία χρόνια έγινε ο πιο στενός κολλητός μου. Τον αγάπησα πολύ για πολλούς λόγους. Οι κυριότεροι ήταν πως με γύρισε πολλά χρονια πισω. Με έκανε να ζήσω την δουλειά μου από την αρχή- σαν μόλις να βγήκα από την σχολή. Με έκανε πάλι να δω το επάγγελμα με τα μάτια του "φρέσκου". Με έκανε πιο αθώο και πιο ανυποψίαστο. Με έφερε σε επαφή με ανθρώπους που θαύμαζα, που πάντα ευχόμουν να δουλέψω μαζί τους μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Οι Άγριες μέλισσες δεν ήταν απλά μια δουλειά . Δεν ήταν ένα ακόμα βήμα. Ήταν και θα είναι ένα σπουδαίο κομμάτι, μια από τις πιο ουσιαστικές στιγμές της επαγγελματικής μου ζωής».

Διαβάστε ακόμη: Αγριες Μέλισσες: Η τελευταία σκηνή της Λενιώς με τον Λάμπρο

https://www.instagram.com/tv/Cf3ByKsKGxg/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Στη συνέχεια, θέλησε να ευχαριστήσει τους συντελεστές της σειράς: «Θέλω να ευχαριστήσω με το πιο δυνατό , το πιο ουσιαστικό , το πιο από τα βάθη της καρδίας μου ευχαριστώ την @melinatsampani και τον Πέτρο Καλκόβαλη για τα συγκλονιστικά λόγια που μας έγραψαν . Μεγάλη τύχη , μεγάλη και σπάνια τιμή να έχεις κάτι τόσο σπουδαίο να υποστηρίξεις. Τον @lefteris_charitos για όλο αυτό το σύμπαν που οραματίστηκε και κατάφερε κι έφτιαξε για εμάς . Την @mirandarostandi για την έμπνευση που είχε να με προτείνει για αυτό το ρόλο και την Dina Kassou για όλη την πορεία».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA