Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο μεγάλος τελικός του X Factor πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Κυριακής (10/7) και ήταν γεμάτος εντυπωσιακές εμφανίσεις, συγκινήσεις και μοναδικές εκπλήξεις, με ερμηνείες και σκηνικές παρουσιάσεις που ξεπέρασαν κάθε προσδοκία. Νικήτρια αναδείχθηκε η Κατερίνα Λαζαρίδου απο την ομάδα του Χρήστου Μάστορα, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του φαβορί. Η νεαρή τραγουδίστρια είναι η πρώτη γυναίκα που κερδίζει το ελληνικό X Factor, μαζί με ένα «χρυσό» δισκογραφικό συμβόλαιο με την Panik Records και φυσικά το χρηματικό έπαθλο των 150.000 ευρώ. Δεύτερος στην προτίμηση του κοινού ήταν ο Αγγελος Αρχανιωτάκης από την ομάδα της Μαρίζας Ρίζου, ο οποίος κέρδισε το έπαθλο των 50.000 ευρώ. Οι δυο τους βρέθηκαν στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» και μίλησαν για την εμπειρία τους στο σόου και τα μελλοντικά τους σχέδια.

Διαβάστε ακόμη: X Factor: Μεγάλη νικήτρια η Κατερίνα Λαζαρίδου - Ενθουσιάστηκε ο Χρήστος Μάστορας

«Η εμπειρία μου ήταν πάρα πολύ ωραία, ήταν μια αξέχαστη πορεία. Δεν έχω μάθει να σκέφτομαι μακροχρόνια, θέλω βήμα βήμα να το πηγαίνω. Θέλω να αρχίσω να δουλεύω, δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι η νικήτρια», σημείωσε η Κατερίνα Λαζαρίδου. Η νεαρή τραγουδίστρια, η οποία δεν έχει ασχοληθεί επαγγελματικά με το τραγούδι, δήλωσε ότι στην αρχή ήταν αρνητική για την παρουσία της στο σόου. «Δεν είχα σκοπό να πάω ποτέ. Στην αρχή ήμουν αρνητική, δεν έβλεπα τον εαυτό μου καθόλου στην σκηνή του X Factor, αλλά μου βγήκε σε καλό».

Η νικήτρια του διαγωνισμού θα εμφανίζεται με τον Χρήστο Μάστορα στις συναυλίες του συγκροτήματος.

Ποια είναι η Κατερίνα Λαζαρίδου

Η Κατερίνα ζει στη Θεσσαλονίκη, όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει με τον χώρο της μουσικής. Άλλωστε, όπως είχε εξομολογηθεί η ίδια, η αδερφή της έπαιζε πολλά χρόνια πιάνο και έτσι άκουγε μουσική από την κοιλιά της μαμάς της, πριν καν γεννηθεί. Όπως είχε δηλώσει η ίδια στην ιστοσελίδα parallaximag.gr, η αγάπη της για την μουσική, την οδήγησε να ανεβάζει διασκευές αγαπημένων της τραγουδιών, αρχικά στο Instagram και πλέον και στο TikTok, όπου μετράει χιλιάδες προβολές. «Όταν πήγα νηπιαγωγείο, εκεί άρχισα να καταλαβαίνω λίγο τι μου γίνεται, γιατί πιο πριν δεν θυμάμαι πολλά. Άρχισα να παίζω λίγο καλύτερα πιάνο από μόνη μου. Στις γιορτές με βάζανε να τραγουδάω. Ο μπαμπάς μου έπαιζε παλιά μουσική, αλλά ερασιτεχνικά. Δεν υπάρχει κανένας τραγουδιστής στην οικογένεια» είχε πει η ίδια.

https://www.instagram.com/tv/CbC-604AZYf/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

«Πάντα υπήρχε στήριξη από το κοντινό μου περιβάλλον, από την οικογένεια μου, τους φίλους και τους γνωστούς. Είμαι από τους τυχερούς που κανείς δεν μου είπε ‘τι κάνεις μωρέ, άσε μας’. Για μένα το τραγούδι, το πιάνο και αργότερα η κιθάρα ήταν κάτι τόσο απλό. Είναι σαν να βάζεις σε ένα παιδάκι, πράξεις και να τις κάνει χωρίς να τις σκεφτεί. Απλά έτσι γεννήθηκα, δεν μπορώ να πάρω credits για αυτό». «Δεν έκανα ποτέ μαθήματα φωνητικής. Μόνο κάτι λίγα, όταν πήγα στο The Voice και γνώρισα έναν καθηγητή, που ήθελε να κάνουμε. Επίσης έκανα μαθήματα πιάνου στην πρώτη δημοτικού για έναν χρόνο. Η δασκάλα μου έδινε να διαβάσω τις παρτιτούρες, αλλά εγώ ήθελα να το παίζει, για να το ακούσω και στη συνέχεια να το παίξω και εγώ το κομμάτι».

Αγγελος Αρχανιωτάκης: «Η Μαρίζα και εγώ ήμασταν σε απόγνωση, δεν το περιμέναμε»

Ο δεύτερος νικητής του διαγωνισμού, ο Αγγελος Αρχανιωτάκης, επίσης μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Mega και είπε ότι δεν φανταζόταν τον εαυτό του στην σκηνή του X Factor. «Δεν είχα κανέναν σκοπό να δηλώσω συμμετοχή. Δήλωσα τελευταία στιγμή, 10 μέρες πριν την οντισιόν, με πίεσε ένας καλός μου φίλος». Όπως είπε, «και η Μαρίζα και εγώ ήμασταν σε απόγνωση γιατί αναρωτιόμασταν αν κάτι τόσο διαφορετικό για την Ελλάδα μπορεί να πάει μακριά στον διαγωνισμό. Δεν το περιμέναμε».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA