Μενού
  • Α-
  • Α+

Η Ελένη Καρακάση μίλησε στην εκπομπή «Love It» και τον Αλέξη Μπαρτσώκα για την προσωπική της ζωή, για το ενδεχόμενο να υιοθετήσει παιδί, αλλά και για το τέλος της σειράς Άγριες Μέλισσες, ενώ αποκάλυψε και τον λόγο που δεν συμμετείχε στο τελευταίο επεισόδιο. «Εκλεισε ένας πολύ μεγάλος κύκλος με πολύ όμορφο συναίσθημα, γιατί έκλεισε με επιτυχία και πολύ όμορφες αναμνήσεις. Συγκινηθήκαμε πάρα πολύ όταν βλέπαμε το τέλος», είπε αρχικά η Ελένη Καρακάση.

Διαβάστε ακόμη: Ελένη Καρακάση: Έχω κάνει ό,τι κακό υπάρχει, έφτασα στα όρια της νευρικής ανορεξίας

Σχετικά με το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, η Ελένη Καρακάση αποκάλυψε: «Δεν με είδατε στο τελευταίο επεισόδιο γιατί υπήρξε ένα πρόβλημα υγείας που έπρεπε οπωσδήποτε να κάνω ένα χειρουργείο, δεν έπαιρνε άλλη αναβολή. Με την παραγωγή αποφασίσαμε να αλλάξουμε λίγο το σενάριο και έτσι έγινε. Το χειρουργείο πήγε πάρα πολύ καλά, για εμένα ήταν μια περίοδος δύσκολη». 

Οσον αφορά την προσωπική της ζωή αλλά και το ενδεχόμενο υιοθεσίας, η Ελένη Καρακάση εξομολογήθηκε: «Ο άντρας μου με στήριξε πάρα πολύ και ήταν πολύ συγκινητικό. Είναι κάτι το οποίο δεν χρειάζεται να το ζητάς. Δεν ήταν όνειρό μου να παντρευτώ και να δημιουργήσω οικογένεια. Αυτό προέκυψε από την γνωριμία μου με τον σύζυγό μου. Τη δημιουργία της οικογένειας την προσπαθήσαμε, αλλά δεν ήρθε, δεν έχει φύγει όμως από το μυαλό μας με άλλους τρόπους. Σκεφτόμαστε την υιοθεσία, είναι κάτι που έχουμε ξεκινήσει αλλά πάντα κάτι μπαίνει ενδιάμεσα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA