Μενού
  • Α-
  • Α+

Την Παρασκευή (1/7) το «Καλό Μεσημεράκι» έριξε αυλαία μετά από μια «πάρα πολύ δυσάρεστη» σεζόν, όπως τη χαρακτήρισε ο Νίκος Μουτσινάς και ο παρουσιαστής φέρεται να έχει ήδη ξεκινήσει τις συζητήσεις με τον ΣΚΑΪ σχετικά με τις αλλαγές που πρέπει να γίνουν στην εκπομπή την επόμενη σεζόν.

Διαβάστε ακόμη: Γιώργος Λιάγκας: Ο όρος στο νέο συμβόλαιο με τον ΑΝΤ1 - Κλείνει η Σκορδά και φέρνει αλλαγές στον ΣΚΑΪ

Σύμφωνα με τη «Real Life» ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε από τη διοίκηση του ΣΚΑΪ να ελαττωθεί η διάρκεια της εκπομπής κατά μισή ώρα, ώστε να είναι πιο «δεμένο» το αποτέλεσμα.

Ωστόσο, η επιθυμία του δεν θα πραγματοποιηθεί καθώς οι υπεύθυνοι του ΣΚΑΪ του απάντησαν πως το συμβόλαιό του κάνει λόγο για δίωρο slot και ότι, αν αυτό αλλάξει, θα πρέπει να γίνει μείωση στην αμοιβή του.

Έτσι, η διάρκεια της εκπομπής θα είναι και φέτος δίωρη, ενώ δεν θα αλλάξει ούτε η ώρα έναρξης. Το «Καλό Μεσημεράκι» θα ξεκινάει στις 15.00 και θα ολοκληρώνεται στις 17.00, ενώ στα πλαίσια των αλλαγών που θα γίνουν πίσω από τις κάμερες, αποχωρούν τα δύο πρόσωπα της αρχισυνταξίας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA