Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο Γιώργος Κατσαούνης μίλησε την Κυριακή (17/7) στην εκπομπή «Open Weekend» για τη συμμετοχή του στο Survivor στο οποίο, όπως είπε χαρακτηριστικά μπήκε κατά λάθος, αλλά και τη νίκη του Στάθη Σχίζα για τον οποίο δεν έκρυψε τη χαρά του που πήρε το μεγάλο έπαθλο. 

Διαβάστε ακόμη: Άρης Σοϊλέδης σε Μαρία Αντωνά: «Είσαι η δύναμη μου - Ευχαριστώ για τη στήριξη στο Survivor και όλα τα χρόνια»

«Εγώ έκανα μεγάλο αγώνα για τον Στάθη και νομίζω ότι φάνηκε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που κέρδισε ο φίλος μου ο Στάθης διότι είναι σαν να το κέρδισα εγώ το έπαθλο», ανέφερε ο πρώην παίκτης του Survivor. 

Στη συνέχεια ο Τσακα Τσούκας έκανε μια δήλωση, η οποία μπορεί να ξαφνιάσει. «Από το Survivor εγώ δεν ήθελα τις 100.000 ευρώ. Εγώ μπήκα κατά λάθος μέσα στο παιχνίδι. Το Survivor τελειώνει, οι φιλίες, όμως, δεν τελειώνουν ποτέ», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Κατσαούνης.

Να θυμίσουμε ότι ο παίκτης αποβλήθηκε από το Survivor μετά την επίθεση στον Τάκη Καραγκούνια για την οποία λίγες ημέρες μετά την αποχώρησή του από το ριάλιτι επιβίωσης είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Love It». 

«Με τον Τάκη αρχίσαμε πολύ όμορφα. Όλα ξεκίνησαν από τους στίβους μάχης, υπήρχε ένας ωραίος ανταγωνισμός στην αρχή, αλλά μετά το ένα έφερνε το άλλο, υπήρχε υπερένταση. Μία μέρα είχε βροχή κι η Ναυσικά είχε αφήσει τα παπούτσια της στη θάλασσα και της είπα ότι θα πάω εγώ να τα πάρω τα παπούτσια. Όταν πήγα εκεί, μπερδεύτηκα και πήρα του Τάκη. Τα πήρα νομίζοντας ότι είναι της Ναυσικάς και τα έβαλα κάτω από την καλύβα. Ο Τάκης άρχισε να ψάχνει τα παπούτσια του και κάποια στιγμή λέει μια κουβέντα ότι «όποιος πήρε τα παπούτσια, του γ**** το σπίτι». Είναι κάποιες κουβέντες, οι οποίες δεν λέγονται. Και τα παπούτσια να σου πήρε κάποιος δεν γίνεται να του βρίζεις το σπίτι. Μου ζήτησε συγγνώμη, αλλά η κουβέντα ήταν βαριά. Δεν μπορούσα να πουλήσω την οικογένειά μου για 100.000 ευρώ», είχε πει τότε ο Γιώργος Κατσαούνης.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA