Μενού
  • Α-
  • Α+

Το ανανεωμένο GNTM επιστρέφει τη νέα τηλεοπτική σεζόν στις οθόνες μας με αρκετές αλλαγές, καθώς φέτος θα συμμετέχουν μόνο γυναίκες στο ριάλιτι μόδας (σ.σ. τις δύο τελευταίες σεζόν συμμετείχαν και άντρες) ηλικίας 18 έως 88 ετών, ενώ στην κριτική επέστρεψε και η Βίκυ Καγιά. Τα γυρίσματα του φετινού «Greece's Next Top Model» έχουν ξεκινήσει και μάλιστα βρίσκονται και σε προχωρημένο στάδιο, αφού ήρθαν στο φως μερικά από τα ονόματα των γυναικών που συμμετέχουν.

Διαβάστε ακόμη: GNTM: Ενταση ανάμεσα σε Καγιά και Χατζηπαντελή - Η παίκτρια με τη Wild card που της δίχασε

Σύμφωνα με την εκπομπή «Οpen Weekend» αποκάλυψε ποιες είναι οι πρώτες κοπέλες που κατάφεραν να περάσουν από τις οντισιόν στην επόμενη φάση. Στο σχετικό ρεπορτάζ αποκαλύφθηκε ότι στο σπίτι του GNTM έχουν μπει ήδη 21 κορίτσια. Τρεις από αυτές είναι: η Μικαέλα Νόβακ Μάρλι η οποία είναι 47 ετών, η Μάρα Μάρλι κόρη της Μικαέλα Νόβακ Μάρλι και η Αλεξία Τράικο η οποία είναι επαγγελματίας μοντέλο.

GNTM: Τέλος Χατζηπαντελή και Γαλύφα

Επίσης, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, ο ρόλος της Σοφίας Χατζηπαντελή αλλά και της Ελενας Γαλύφα στο ριάλιτι μοντέλων έχουν ολοκληρωθεί. Οι νέοι κριτές που θα δούμε, σύμφωνα με την εκπομπή, είναι η Μαίρη Βυτινάρος και ο Χρήστος Μπίρμπας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA