Μενού
  • Α-
  • Α+

Με αφορμή το κλείσιμο της τηλεοπτικής σεζόν ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του Mega, Σταμάτης Μαλέλης, μίλησε στο περιοδικό OK και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον Γιώργο Λιάγκα και τον Νίκο Ευαγγελάτο, δύο πρόσωπα που εκείνος έβγαλε πρώτος στο γυαλί πριν χρόνια. 

Διαβάστε ακόμη: Οι συνεργάτες της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ, η τελειωμένη πώληση του Action24 και το θρίλερ με το MasterChef

«Θυμάμαι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είχε έρθει έξω από το γραφείο μου στον ΣΚΑΪ και περίμενε επί μια εβδομάδα να τον δω. Πίστευε πολύ στον εαυτό του. Του έδωσα λοιπόν την ευκαιρία και είδα ότι έχω μπροστά μου ένα ταλέντο. Σε μια εβδομάδα τού έδωσα εκπομπή και τον έριξα στα βαθιά. Πολλούς μπορεί να τους ξενίσει αυτό που θα πω, αλλά θεωρώ ότι ο Λιάγκας είναι πολυτάλαντος. Κάνει πολύ καλά και ενημέρωση και ψυχαγωγία. Ναι, έχει ξεφύγει μερικές φορές. Είναι ταλέντο όμως κι αυτό πρέπει να το αναγνωρίζουμε», ανέφερε ο Σταμάτης Μαλέλης για τον Γιώργο Λιάγκα, ο οποίος φέτος θα ηγηθεί της εκπομπής «Πρωινό» μετά την αποχώρηση της Φαίης Σκορδά από τον ΑΝΤ1.

Όσον αφορά τον Νίκο Ευαγγελάτο, ο οποίος παρουσίαζε και φέτος στην απογευματινή ζώνη του Mega με επιτυχία το «Live News», ο Σταμάτης Μαλέλης είπε:

«Όποια κριτική και να κάνεις στον Νίκο Ευαγγελάτο, είναι κορυφή. Έγινε το κατάρτι που σήκωσε τον ιστό του Mega. Να το πούμε κι αυτό γιατί είναι ιστορία. Ήταν ο άνθρωπος που έκανε τα πρώτα διψήφια στον σταθμό. Όταν ήμασταν στον ΣΚΑΪ, ήμουν αυτός που τον έβγαλε στην τηλεόραση και τώρα στο Mega ήταν προσωπική μου επιλογή».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA