Μενού
  • Α-
  • Α+

H Μαρία Αναστασοποούλου βρέθηκε σήμερα για τελευταία φορά στο πλατό του «Σήμερα» στον ΣΚΑΪ, καθώς την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα βρίσκεται με τον Γιώργο Παπαδάκη στον ΑΝΤ1. Η παρουσιάστρια, φανερά συγκινημένη, αποχαιρέτησε το κοινό, αναφέροντας: «Λένε ότι σε αυτές τις περιπτώσεις κάτι ετοιμάζεις για να πεις αλλά εγώ δεν έχω ετοιμάσει τίποτα για να σας είμαι απολύτως ειλικρινής. Λοιπόν, πέρασαν 15 πάρα πολύ ωραία χρόνια και ευχαριστώ πάρα πολύ την διοίκηση του ΣΚΑΪ. Ευχαριστώ για την ευκαιρία που μου έδωσαν να μάθω τη δουλειά, ευχαριστώ τους φίλους μου και τους βλέπω εδώ. Δεν είναι συνάδελφοι για μένα, πρώτα από όλα είναι φίλοι. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ».

Διαβάστε ακόμη: Μαρία Αναστασοπούλου: Ο Δημήτρης Τάκης την αποχαίρετησε - «Καλή επιτυχία και καλή δύναμη»

Στη συνέχεια έκανε αναφορά στον συμπαρουσιαστή της αλλά και στο επόμενο τηλεοπτικό της βήμα: «Έρχεται ο Δημήτρης Οικονόμου από την Δευτέρα και θα είναι εδώ στη θέση του, στις 6 το πρωί. Εμείς, όπως αντιλαμβάνεστε, έχουμε ανοίξει λογαριασμούς πια τα πρωινά οπότε σε λίγες εβδομάδες θα είμαστε μαζί. Συγγνώμη για τα λάθη που έγιναν, για τις αχρείαστες εντάσεις σε κάποιες περιπτώσεις. Σας ευχαριστώ από καρδιάς, να είστε όλοι καλά και να έχετε ένα υπέροχο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι. Γεια σας».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA